2018-11-13 12:21:42
Φωτογραφία για Κορίνα Σουμάχερ: Ο Μίκαελ είναι μαχητής
Το γράμμα της συζύγου του Μίκαελ Σουμάχερ προς τη μουσικό που έγραψε τραγούδι για να

τον τιμήσει και οι ελάχιστες αποκαλύψεις για την κατάσταση της υγείας του

Η σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ μετά από χρόνια σιωπής έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για την κατάσταση της υγείας του συζύγου της μέσα από ένα σημείωμα με συγκεκριμένο παραλήπτη. Η 49χρονη Κορίνα Σουμάχερ η οποία είναι παντρεμένη με τον οδηγό της F1 εδώ και 23 χρόνια περιέγραψε τον άνδρα της ως «μαχητή» ο οποίος «δεν θα σταματήσει να παλεύει για τη ζωή του».

Το σπαραξικάρδιο σημείωμα το έστειλε στην Γερμανίδα μουσικό Sascha Herchenbach, η οποία συνέθεσε προς τιμή του το τραγούδι «Born To Fight» (Γεννημένος να αγωνίζεται). Η μουσικός έστειλε το τραγούδι ηχογραφημένο και σε cd στη σύζυγο του Σουμάχερ.

Η Herchenbach είπε πως δεν περίμενε ποτέ να λάβει κάποια απάντηση. «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για το μήνυμά σας και το όμορφο δώρο σας το οποίο μας δίνει το κουράγιο να συνεχίσουμε. Είναι τόσο παρήγορο να λαμβάνουμε τόσες ευχές για ανάρρωση. Δίνει δύναμη στην οικογένειά μας. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Μίκαελ είναι μαχητής και δεν εγκαταλείπει ποτέ», έγραψε χαρακτηριστικά η Κορίνα Σουμάχερ στην Γερμανίδα μουσικό.


Η Herchenbach αποκάλυψε την ύπαρξη του χειρόγραφου σημειώματος σε συνένετυξη που παραχώρησε στο γερμανικό περιοδικό Bunte. «Δεν περίμενα ποτέ να πάρω κάποια απάντηση. Το γράμμα ήταν γραμμένο και υπογεγραμμένο από την Κορίνα. Μου έγραψε πώς είναι ευγνώμων και πώς την βοήθησε εκείνη και τα παιδιά της να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουν».

Δεν είναι γνωστό πότε η Κορίνα Σουμάχερ έστειλε το γράμμα. Πάντως η Herchenbach έγραψε το τραγούδι το Δεκέμβριο του 2014, δηλαδή ένα χρόνο μετά το τρομακτικό ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ στις γαλλικές Άλπεις.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ