2018-11-13 12:52:15
Φωτογραφία για Γιώργος Καλλιακμάνης: Επιλέξτε τους καλύτερους
Ο Γιώργος Καλλιακμάνης για εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι την 14,15 και 16 Νοεμβρίου ψηφίζουμε και επιλέγουμε τους καλύτερους. Αυτούς που μας εκπροσωπούν επάξια και γνωρίζουμε ότι θα διαχειριστούν καλύτερα τα προβλήματα, δίνοντας λύσεις με προτάσεις παρεμβάσεις και συγκρούσεις.

   Θέλω να σας τονίσω πόσο σημαντικό είναι το να διατηρήσουμε τα κεκτημένα αλλά και να παλέψουμε για ακόμη καλύτερες συνθήκες εργασίας.

   Θεωρώ ότι και οι προηγούμενες δύο θητείες ήταν επιτυχημένες, είχα την ατυχία να είμαι Πρόεδρος μέσα στο μνημόνιο και κατά τα χρόνια που οι προσλήψεις στην ΕΛ.ΑΣ. είτε είχαν παγώσει, είτε ο αριθμός τους ήταν πάρα πολύ μικρός.

   Όμως καταφέραμε με τις παρεμβάσεις μας να έχουμε συνεχή ενίσχυση των Υπηρεσιών που στεγάζονται στα γεωγραφικά όρια της νοτιοανατολικής Αττικής.

   Ήμασταν, αυτοί που υποστήριξαν και στήριξαν τη συνένωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών ως μόνη λύση προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας του προσωπικού και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ώστε να λαμβάνουν τις ημερήσιες αναπαύσεις.


   Ήμασταν, αυτοί που φροντίσαμε να εργάζονται οι Αστυνομικοί κάτω από ανθρώπινες συνθήκες εργασίας στα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων σε Ελληνικό και Λαύριο Αττικής.

   Ήμασταν, αυτοί που καταθέσαμε μηνυτήριες αναφορές και συμβάλαμε έτσι ώστε να δοθεί  λύση για να κλείσει το κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στο Ελληνικό και στο Λαύριο Αττικής και έτσι να απαλλαχτούν οι Υπηρεσίες από την φύλαξη του.

   Ήμασταν, αυτοί που με τις παρεμβάσεις μας καταφέραμε να πείσουμε την φυσική ηγεσία έτσι ώστε να ιδρυθεί ιατρείο στην Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών το οποίο εξυπηρετεί ειδικά τους συναδέλφους που υπηρετούν και διαμένουν στις εκεί περιοχές.

    Ήμασταν αυτοί που με συνεχή παρέμβαση και παρακολούθηση του ζητήματος συμβάλλαμε έτσι ώστε να δοθούν τα επιδόματα επικινδυνότητας αλλά και με συνεχόμενες ενέργειες μας παλέψαμε και παλεύουμε προκειμένου να αποκατασταθεί η αδικία της μη χορήγησης του επιδόματος των Ε.Κ.Α.Μ. και των συνοδών σκύλων περιπολίας.

    Σε πολλές των περιπτώσεων με τις παρεμβάσεις μας επιτύχαμε την μείωση των μέτρων στην Διεύθυνση Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής, την Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής έτσι ώστε να μπορέσουν να λειτουργήσουν οι Υπηρεσίες αυτές.

    Παλέψαμε και παλεύουμε συνεχώς με συναντήσεις και παρεμβάσεις προκειμένου να υπογραφεί η σχετική Κ.Υ.Α. για τη χορήγηση ηλεκτρονικών καρτών για τα μέσα μαζικής μεταφοράς..

    Προσφέραμε δώρα και σχολικές τσάντες στα παιδιά μελών μας, διοργανώσαμε παιδικές παραστάσεις για τα παιδιά μας  καθώς και προαγάγαμε τον πολιτισμό δείχνοντας ένα κοινωνικό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας που είναι αναγκαίο έτσι ώστε να διεκδικήσουμε πιο αποτελεσματικά έχοντας συμπαραστάτη την κοινωνία.

  Ήμασταν, αυτοί που μετά από συναντήσεις και παρεμβάσεις μας, δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις έτσι ώστε να παραχωρηθεί οίκημα για την στέγαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ν/Α Αττικής από τον Δήμαρχο Ελληνικού Αργυρούπολης.

   Ήμασταν δίπλα σε όλες τις υπηρεσίες της Νοτιοανατολικής Αττικής και πιέζαμε συνεχώς για τη χορήγηση με όσα προβλέπει ο νόμος των ημερησίων αναπαύσεων των συναδέλφων μας, την έκδοση εβδομαδιαίας υπηρεσίας καθώς και την τήρηση του προεδρικού διατάγματος για τις ώρες εργασίας του Αστυνομικού Προσωπικού.

    Προσφέραμε στους συναδέλφους μας μέλη μας που το είχαν ανάγκη, νομική κάλυψη και προστασία χωρίς οικονομική επιβάρυνση για αυτούς.

    Συνάψαμε συμβάσεις με μεγάλα διαγνωστικά εργαστήρια καθώς και με ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, προσφέροντας στα παιδιά των συναδέλφων μας υποτροφίες.

    Ήμασταν δίπλα σε κάθε συνάδελφο που απευθύνθηκε σε εμάς προσφέροντας την έμπρακτη στήριξη μας.

  Καταφέραμε όλη η Αστυνομία αλλά και η κοινωνία να αναφέρεται για το συνδικαλιστικό όργανο της νοτιοανατολικής Αττικής με τα καλύτερα λόγια εκπροσωπώντας επάξια στα Μ.Μ.Ε. τους συναδέλφους μας.

    Ζητάμε την στήριξη των συναδέλφων μας προκειμένου να συνεχίσουμε τις παρεμβάσεις, τις προτάσεις και τις συγκρούσεις έτσι ώστε να εγγυηθούμε την εφαρμογή των προεδρικών διαταγμάτων.

    Άλλωστε με την μεταστέγαση των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ν/Α Αττικής και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ν/Α Αττικής δημιουργούνται καινούργια δεδομένα που μας δίνουν την δυνατότητα να φροντίσουμε έτσι ώστε να δημιουργηθούν παιδικοί σταθμοί αλλά και λέσχη στην οποία θα σιτίζονται οι συνάδελφοι μας.

   Να παλέψουμε όπως άλλωστε κάναμε μέχρι τώρα έτσι ώστε τα μέτρα στις διάφορες Διευθύνσεις να πραγματοποιούνται από τις υφιστάμενες υπηρεσίες τους και να σταματήσει η αφαίμαξη του προσωπικού στη Διεύθυνση Αθηνών για γήπεδα, δικαστήρια, μεταγωγών κτλ.

    Με λίγα να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που μέχρι τώρα κάναμε, να προσφέρουμε και να βοηθάμε το συνάδελφο μας που το έχει ανάγκη, όλοι μαζί χωρίς αποκλεισμούς διότι αντίπαλος είναι μόνο τα προβλήματα, άλλωστε για αυτό και εξαρχής προτείναμε κοινό ψηφοδέλτιο για να μην διχάσουμε τους συναδέλφους μας αλλά και για να έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν τους καλύτερους ανεξαρτήτου συνδυασμού.

    Συνάδελφοι επιχείρησα παραπάνω να σας θυμίσω κάποια από αυτά για τα οποία αγωνιστήκαμε και να σας διαβεβαιώσω ότι έχουμε την πρόθεση, θεωρώ και την ικανότητα να ανεβάσουμε τον πήχη πιο ψηλά να πάμε ακόμη πιο πέρα

   Δώστε μας την δυνατότητα να συνεχίσουμε.      

 

 

Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ

Δυναμική Αντίδραση Αστυνομικών

Ν/Α Αττικής

 
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ