2018-11-13 12:27:42
Φωτογραφία για ΡΑΝΙΑ ΣΒΙΓΚΟΥ: ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Η Ν.Δ. ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗΣ
Για «καταστροφολογία» κατηγόρησε τη Ν.Δ. η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου, καταλογίζοντας στην αξιωματική αντιπολίτευση ότι βρίσκεται σε «πανικό» εν όψει της ψήφισης «θετικών μέτρων» από την κυβέρνηση.

«Ιδιαίτερα την τελευταία περίοδο είναι ιδιαίτερα αισθητός ο πανικός της Ν.Δ. και των φιλικών της ΜΜΕ. Γιατί ειδικά η περικοπή των συντάξεων ήταν το τελευταίο όπλο στη φαρέτρα του κ. Μητσοτάκη, ήταν το τελευταίο σωσίβιο της Ν.Δ.» σχολίασε η κ. Σβίγκου μιλώντας στην κρατική ραδιοφωνία.

«Η ίδια η πραγματικότητα, όμως, είναι αυτή η οποία διαψεύδει την καταστροφολογία, διαψεύδει τις κακές ειδήσεις για την οικονομία, διαψεύδει ευσεβείς πόθους» συνέχισε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι «η κυβέρνηση έχει πετύχει την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια με την κοινωνία όρθια και τώρα υλοποιεί ένα πρόγραμμα ελαφρύνσεως και αποκατάστασης των αδικιών».

Όπως είπε: «Αυτό σε ορισμένους δεν αρέσει, όπως επίσης δεν αρέσει ότι το επόμενο διάστημα ψηφίζεται το σύνολο των θετικών μέτρων που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός στη ΔΕΘ».

«Αντί, λοιπόν, να υπάρχουν μέτρα περικοπών, όπως αυτό των συντάξεων, όπως τόσες φορές προεξόφλησε η Ν.Δ., θα ψηφιστούν και θα υλοποιηθούν μέτρα κοινωνικής στήριξης και μέτρα ελάφρυνσης» επισήμανε.

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ