2018-11-13 14:38:14
Φωτογραφία για Θύμα λογοκρισίας η Κατερίνα Παπακώστα; - Γιατί είναι ελλιπή τα στατιστικά στοιχεία της ΕΛΑΣ – Δεν γράφουν για ελέγχους αστυνομικούς
Προφανώς στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχουν ενθουσιαστεί από τη χθεσινή συνέντευξη της Κατερίνας Παπακώστα στο δελτίο ειδήσεων του OPEN και εξαιτίας του ενθουσιασμού αυτού δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιήσει την απομαγνητοφώνηση της υφυπουργού όπως γίνεται μετά το πέρας των συνεντεύξεων τόσο της κυρίας Παπακώστα όσο και της κυρίας Γεροβασίλη.

Προφανώς την διαβάζουν και την ξαναδιαβάζουν καθώς τους δημιουργεί συναισθήματα προοδευτικού ενθουσιασμού. Άλλωστε η πολιτοφυλακή ήταν μια από τις προγραμματικές ψευδαισθήσεις της κυβέρνησης. Συνεπώς είτε σε λογοκρισία του περιεχομένου των δηλώσεων της υφυπουργού οφείλεται η μή δημοσίευση, είτε σε ενθουσιαστικό κρεσέντο και μας την κρατάνε για της προσδώσουν πανηγυρικό χαρακτήρα.

 

Υ.Γ. Νωρίτερα δημοσιοποιήθηκαν μετά από έγκριση του κυρίου Αρχηγού τα στατιστικά στοιχεία της δραστηριότητας της αστυνομίας για τον Οκτώβριο. Διαπιστώσαμε ωστόσο ότι οι καταγραφές ήταν ελλιπείς. Δεν σημειώνεται σε καμία στατιστική στήλη πόσοι έλεγχοι, προσαγωγές και συλλήψεις αστυνομικών έγιναν από πολίτες.

 

Του Γιώργου Καραϊβάζ

 
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ