2018-11-15 10:25:24
Φωτογραφία για Π.Ο.Ε.Σ. - Αργία προσωπικού κατά τον εορτασμό των Όπλων
Αξιότιμε κε Αρχηγέ.

Με το σχετικό έγγραφό της, η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά μας γνώρισε ότι, μέλη της, στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας, που υπηρετούν στο διακλαδικό 700 Στρατιωτικό Εργοστάσιο, αν και αιτήθηκαν εθιμικώς και δικαιωματικώς να απουσιάσουν την Πέμπτη 8η Νοεμβρίου 2018, ημέρα του εορτασμού των προστατών της Πολεμικής μας Αεροπορίας Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ, κατά την οποία όλα τα στελέχη της ΠΑ (πλην των εκτελούντων υπηρεσία) ευρίσκονταν σε αργία, οι ανωτέρω, με προφορική διαταγή του κ. Διοικητού του 700 ΣΕ, εισήλθαν στη Μονάδα για εργασία, προκαλώντας τους το αίσθημα της πικρίας.

Την Πέμπτη 6η Δεκεμβρίου 2018 θα εορταστεί ο Άγιος Νικόλαος, ο Προστάτης του ενδόξου Πολεμικού μας Ναυτικού, ημεροχρονολογία κατά την οποία όλα τα στελέχη του ΠΝ θα αργήσουν (πλην των εκτελούντων βάρδια).

Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούμε όπως μας γνωρίσετε, προκειμένου να ενημερώσουμε σχετικώς τα μέλη μας, ποιο το καθεστώς που διέπει τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν σε διακλαδικές Μονάδες/Υπηρεσίες; Δικαιούνται, κατά τις ημερομηνίες εορτασμού των Όπλων τους, να απουσιάζουν από τις Μονάδες/Υπηρεσίες τους;
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ