2018-11-15 14:20:33
Φωτογραφία για Καίτη Γκραμμά: Το Next Top Model και η audition της που δεν είδαμε ποτέ!
Γιατί δεν είδαμε ποτέ την audition της Καίτης Γκραμμά στο "Next Top Model"; Τι μεσολάβησε και δεν μπήκε ποτέ στο σπίτι του GNTM;

Το transgender μοντέλο που απασχόλησε τα μίντια το προηγούμενο διάστημα εξαιτίας της συμμετοχής της στο GNTM, συναντήθηκε τηλεοπτικά με την Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή "Μετά Τα Μεσάνυχτα" και μίλησε τόσο για την απόφασή της να συμμετάσχει στο reality όσο και το γιατί «κόπηκε» πριν το bootcamp.

«Πέρασα από το πρώτο casting με την παραγωγή και μετά ήρθε το επόμενο στάδιο του Next Top Model που ήταν η audition με τους κριτές. Ζήσαμε μια πάρα πολύ ωραία ημέρα και πέρασα στο bootcamp, στις 50 καλύτερες κοπέλες με τέσσερα στα τέσσερα “ναι”, με ομόφωνη απόφαση από την κριτική επιτροπή και πριν το bootcamp, με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή και μου είπαν ότι “δυστυχώς η συμμετοχή σου ακυρώνεται γιατί έχεις πολλές πιθανότητες να μπεις στο σπίτι και μπαίνοντας στο σπίτι πρέπει να ερευνήσουμε την απαραίτητη νομική διαδικασία» εξήγησε μεταξύ άλλων.

Οι τέσσερις εντυπωσιάστηκαν από την παρουσία της, ενώ συγκεκριμένα για τη Βίκυ Καγιά είπε: «Μου είπε ότι “έχεις δυνατότητες όχι μόνο να φτάσεις τη δική μου καριέρα αλλά και να την ξεπεράσεις”. Όταν το άκουσα αυτό έκλαψα και εγώ και η Βίκυ, με κλάματα τελειώσαμε την audition και διακόψαμε το γύρισμα στη μέση γιατί δεν μπορούσε η Βίκυ να συνεχίσει το γύρισμα».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ