2018-11-15 22:17:22
Φωτογραφία για Βασίλης Μπαμπαλής: Αγώνας για τα δικαιώματα μας και την ασφάλεια των πολιτών
Συνάδελφοι όλων των υπηρεσιών, γνωρίζετε από πρώτο χέρι ότι εμείς είμαστε αυτοί που καθημερινά καλούμαστε να κρατήσουμε όσον το δυνατόν πιο ψηλά τα επίπεδα ασφαλείας, σε κάθε γωνιά της

χώρας.

Άρθρο του Βασίλη Μπαμπαλή*

Μέλος «Δυναμικής Αντίδρασης»

Το κράτος, η συντεταγμένη πολιτεία, βασίζονται σε εμάς. Βασίζονται στο φιλότιμο, στις αξίες, στα χέρια των αστυνομικών, γι’ αυτό και θα απαιτήσουμε -με όποια διαδικασία, με όποιο κόστος- να υλοποιηθούν μέχρι κεραίας οι αποφάσεις του ΣτΕ για τα μισθολογικά, αλλά και να αναβαθμιστούν στα επίπεδα των σύγχρονων αστυνομιών του δυτικού κόσμου οι Υπηρεσίες μας.

Αλλιώς πρέπει και θα μας βρουν μπροστά τους. Παντού και με όποιο τρόπο χρειαστεί, πάντα στα πλαίσια της νομιμότητας που υπηρετούμε. Φτάνουν τα λόγια… Φτάνει η κοροϊδία… Θα απαιτήσουμε όλα όσα χρειάζονται για να λειτουργήσει ακόμα καλύτερα το Σώμα της ΕΛ.ΑΣ. Δεν ζητάμε τίποτα περισσότερο απ’ όσα δικαιούμαστε, για να παρέχουμε στους Έλληνες πολίτες την ασφάλεια που αξίζουν.

Συνάδελφοι ψηφίστε αυτούς που πιστεύετε ότι θα δεν διστάσουν ούτε στιγμή να βρουν μπροστά για τους αγώνες σας, τις διεκδικήσεις σας, για εσάς τους ίδιους. Για τις οικογένειας σας. Για τους πολίτες.

* Υποψήφιος αντιπρόσωπος στις εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής

katechaki.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ