2012-06-08 15:06:21
Φωτογραφία για ΠΑΤΣΗΣ: ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Ομάδα για μεγάλα πράγματα θέλει να χτίσει στη Νίκη Βόλου ο Ανδρέας Πάτσης.

«Η Νίκη θα φτιάξει τέτοια ομάδα, που θα πάει να κερδίσει τον Ολυμπιακό Πειραιώς κι όχι τον Ολυμπιακό Βόλου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο μεγαλομέτοχος των Θεσσαλών στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, Blue Star FM.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ανδρέας Πάτσης:

Για τις μεταγραφές: «Δε θέλουμε μεταγραφές, που να είναι... show. Ξέρετε ότι σε πολλές ομάδες κάνουν μεταγραφές που είναι πιασάρικες όσον αφορά στο όνομα, ενθουσιάζουν τρόπον τινά τους φιλάθλους, αλλά δεν αποδίδουν τίποτα στο γήπεδο και μετά κάνουν τα πάντα να τους σπάσουν τα συμβόλαια. Εμάς μας ενδιαφέρουν να είναι παίκτες ικανοί μαχητές, φιλόδοξοι, που τα όνειρά τους να ταυτίζονται με την ομάδα και να έχουν τα ψυχικά αποθέματα να στήνονται απέναντι στον οποιοδήποτε αντίπαλο ό, τι χρώμα φανέλας κι αν φοράει».

Για την κριτική που μπορεί να του γίνει στο μέλλον: «Θα γίνουν λάθη, αλλά δε θα γίνουν μόνο λάθη. Θα υπάρχουν και πράγματα που θα γίνουν και δε θα συμφωνείτε ή δε θ’ αρέσουν. Αυτό είναι λογικό. Είμαι δεκτικός κριτικής. Θα διορθώσω κάτι, αν δεν αποδειχθεί σωστό. Το θέμα δεν είναι να κάνεις κριτική, για να την κάνεις».


Για τον γενικό διευθυντή της Νίκης κ. Τσιτσιμπή: «Ο Πέτρος γεννήθηκε γι’ αυτό που κάνει. Είναι γεννημένος για την μπάλα. Ως άνθρωπος είναι ειλικρινής, ακέραιος και μεθοδικός. Ο Πέτρος με επέλεξε, δεν τον επέλεξα. Η πρώτη μας γνωριμία δεν ήταν και η καλύτερη που θα μπορούσε να ήταν. Στην αρχή στην Ελασσόνα τον είχα απομακρύνει, όμως η συμπεριφορά του, το ήθος του, ο ακέραιος χαρακτήρας του και κάποια ποιοτικά χαρακτηριστικά α’ αυτόν τον άνθρωπο, με έκαναν να πω γιατί όχι να μη συνεργαστούμε. Και πραγματικά ξεδίπλωσε ένα ταλέντο, που πραγματικά δεν το γνώριζα».

Για το Δ.Σ που θα προκύψει: «Ο κ. Τσιτσιμπής είναι άμεσος συνεργάτης μου και θα είναι ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ. Είναι ταγμένος στον σκοπό μας και η προσφορά του θα είναι ανεκτίμητη. Οι υπόλοιποι συνεργάτες του Δ.Σ θα είναι τεχνοκράτες, γιατί πρέπει να αντιμετωπίσουν τη λαίλαπα των προβλημάτων σε πρώτη φάση.

Όλοι οι συνεργάτες μου θα είναι από την Αθήνα. Ήδη δουλεύουν στην Αθήνα για τη Νίκη κι αυτοί θα πλαισιώσουν το πρώτο δυναμικό Δ.Σ. Εγώ θα είμαι ο πρόεδρος και επικεφαλής του Διοικητικού Συμβουλίου. Δε μου αρέσει τη δουλειά μου να την κάνει άλλος. Έχω αυτήν την τρέλα. Δε θα διορίσω κανέναν αντ’ εμού. Δε θα κρυφτώ πίσω από κανέναν και ούτε προτίθεμαι να χρησιμοποιήσω κανέναν».

Για τη βοήθεια των πολιτικών στη Νίκη: «Μετά το ματς με την Ηράκλεια Σερρών πήρα δύο φαξ από πολιτικούς. Δεν έδωσα καμία σημασία. Θα προτιμούσα να είχαν έρθει στο γήπεδο, να χειροκροτήσουν μαζί μας την ομάδα, να τους δει ο κόσμος, να τους ευχαριστήσουμε και να μας ευχαριστήσουν, να νιώσουμε ότι ανεξαρτήτως ιδιότητας είναι άνθρωποι που είναι δίπλα μας. Εμένα δε με ενδιαφέρουν τα συγχαρητήρια τηλεγραφήματα.

Η Νίκη, όσο είμαι εγώ εδώ, δε θα είναι η κολυμβήθρα του Σιλωάμ για κανέναν ούτε μηχανισμός αλίευσης ψηφοφόρων. Όλοι είναι φίλοι της ομάδας, αρκεί να μην το βλέπουν μονόπλευρα. Εγώ δεν αποκλείω κανέναν λόγω της ιδιότητάς του. Δε σημαίνει ότι εάν είσαι πολιτικός δεν μπορείς να αγαπάς κάποια ομάδα. Όμως πρέπει αυτό να είναι έμπρακτο. Υπάρχουν πολιτικοί τώρα που υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο καθένας κάνει τη μικροπολιτική του ή νομίζει ότι θα πάρει κάτι».

Για το θέμα του Ολυμπιακού Βόλου: «Μου είναι παντελώς αδιάφορο πού θα παίξει. Ας τον βάλουν όπου θέλουν. Εμείς θα φτιάξουμε τέτοια ομάδα, τέτοιες υποδομές και θα έχουμε τέτοια πορεία, που δε θα πάμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου αλλά τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Γιατί θα πρέπει να υπάρχει μια φοβία πού θα παίξει ο Ολυμπιακός Βόλου;

Κάποιοι τεχνηέντως προσπάθησαν να πείσουν τον κόσμο ότι για τα δεινά της Νίκης ευθύνεται η άλλη πλευρά κι ότι ο Μπέος είχε μια εχθρική συμπεριφορά. Όσο είμαι στην ομάδα και προχωράω, καταλαβαίνω ότι οι εχθροί της ομάδας ήταν μέσα σ’ αυτήν κι όχι απέναντι. Εμένα λοιπόν είτε υπάρχει ο Ολυμπιακός Βόλου είτε είναι στην Α’, στη Β’ ή στη Γ’ Εθνική δε με απασχολεί καθόλου. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Τη Νίκη θα τη σέβονται».

Για τις μετοχές του κ. Τζώρτζη: «Διά της αυξήσεως του μετοχικού κεφαλαίου, που θα γίνει στην πρώτη Γ.Σ., επειδή μόνο εγώ θα εισφέρω χρήματα, θα μειωθεί το ποσοστό του κ. Τζώρτζη. Δε νομίζω ότι ο κ. Τζώρτζης θα βάλει χρήματα».

Για κάποιους ανθρώπους που βρήκε στην ομάδα: «Παραπλανήθηκα και κατάλαβα ότι κάποιοι θεωρούσαν πως εγώ μπορούσα να αποτελέσω μέρος ενός σχεδίου. Οι πρώτες μου κινήσεις ήταν να απομακρύνω συγκεκριμένους ανθρώπους και μόλις ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες θα απομακρυνθούν και οι υπόλοιποι. Κανείς δεν πρόκειται να μείνει στην ομάδα. Εγώ εισπράττω δύναμη από τον κόσμο, από τον απλό άνθρωπο που αγαπάει και συνεισφέρει. Όλους τους άλλους αφήστε τους. Ξεχάστε το».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ