2023-10-07 16:00:04
Φωτογραφία για Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης για Μάγισσα: «Αυτό που πάμε να κάνουμε εδώ είναι ένα έπος»
Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης ο οποίος υποδύεται στη σειρά Μάγισσα τον Μάρκο Λάσκαρη μιλάει για τον ρόλο του αλλά και για τις καταπληκτικές σχέσεις που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα στους ηθοποιούς στα παρασκήνια... 

Ο ηθοποιός αναφέρεται με μεγάλη χαρά για τη νέα αυτή τηλεοπτική δουλειά του αλλά και για το υπέροχο κλίμα που έχει δημιουργηθεί στα γυρίσματα Ύστερα από τις «Άγριες Μέλισσες» και τον ρόλο του αντιστασιακού Αργύρη Βαρουξή έρχεται μια ακόμη συνεργασία με τον Λεύτερη Χαρίτο. Φαντάζομαι ότι αυτή τη φορά το «ναι» ήταν πιο εύκολο.

«Ήταν πανεύκολο. Στις "Μέλισσες" είχα την ευκαιρία να δω πώς δουλεύει ο Λεύτερης και μου άρεσε πολύ η προσέγγισή του. Χάρηκα και συγκινήθηκα με αυτή την πρόταση, γιατί είναι ένας μεγάλος καλλιτέχνης και με εμπιστεύτηκε σε αυτόν τον σημαντικό ρόλο. Δεν περίμενα να το κάνει αυτό κάποιος για μένα και του το χρωστάω. “Η μάγισσα” είναι μια πολύ ωραία συγκυρία με πολύ καλούς συναδέλφους και ήξερα ότι όλα στο σετ θα κυλάνε ομαλά όπως και συμβαίνει. Ήταν ουσιαστικά μια απόφαση εκ του ασφαλούς. Η σειρά είναι 72 επεισοδίων και είναι σαν να βλέπεις 60 καλογυρισμένες ταινίες. Κάτι τέτοιο γίνεται για πρώτη φορά και το ρίσκο είναι μεγάλο. Αυτό που πάμε να κάνουμε εδώ είναι ένα έπος. Είναι τεράστια η δυσκολία και η προσπάθεια».


Σας έχει γοητεύσει αυτή τη νέα παραγωγή!

«Θυμάμαι την πρώτη φορά που μπήκα στο κτήμα Νάσιουτζικ όπου λαμβάνει χώρα το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων. Είχα ενθουσιαστεί βλέποντας τα σκηνικό. Σε ταξιδεύουν βαθιά πίσω στον χρόνο. Ο κ. Δημήτρης Κατσίκης έχει κάνει εκπληκτική αποτύπωση της εποχής και σε μεταφέρει στη μεσαιωνική Μάνη. Επειδή διαβάζω ιστορία, γοητεύτηκα γιατί το κλίμα είναι σαν παραμύθι και είπα: “Εδώ δεν χρειάζεται να προσπαθήσω να παίξω. Παίζει το περιβάλλον”. Και ξεκινώντας από τα σκηνικά, αυτή η θαυμάσια δουλειά συνεχίζει στα κουστούμια. Όλη αυτή η υπέροχη συνθήκη βοηθάει πολύ στην υποκριτική».

Κι εσείς όμως οι ηθοποιοί έχετε δύσκολο έργο. Πρέπει να ιππεύετε και έχετε πολλές σκηνές δράσης.

«Με τον Νίκο Ψαρρά, τον Γιώργο Γάλλο και τον Τάσο Νούσια κάναμε ένα παρεάκι με αφορμή τη σειρά, όταν όλα ήταν στο στάδιο της προετοιμασίας, και πηγαίναμε για μαθήματα ιππασίας. Ήταν υπέροχο και μας εξοικείωσε με αυτό το υπέροχο ζώο».

Πηγή: TV 24

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ