2018-11-16 20:20:21
Φωτογραφία για Μπέτυ Μαγγίρα : «Με ενοχλεί στο παιχνίδι η αγένεια των κοριτσιών»
Η Μπέτυ Μαγγίρα μιλάει για την συμμετοχή της στο My style rocks, ως κριτής. Είναι ένα concept που της αρέσει και της ταιριάζει και έτσι είπε το «ναι» χωρίς δεύτερη σκέψη. Η Μπέτυ Μαγγίρα μίλησε για την κριτική που κάνει στα κορίτσια και αποκάλυψε τι είναι αυτό που την εκνευρίζει.

«Πίστευα σε μένα. Η εκπομπή καλύπτει και μια πλευρά του εαυτού μου, εκείνη της αγάπης που έχω για τη μόδα. Οπότε δεν μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ πώς πρέπει να είμαι. Νιώθω πολύ κουλ και ίσως να μην είχα δείξει αυτό το κομμάτι μου. Στο παρελθόν έκανα υπερπροσπάθεια και ίσως να μην ήμουν ήρεμη. Τώρα νιώθω καλύτερα. Μπορεί να βοήθησε το γεγονός πως μεγάλωσα και έγινα μητέρα» εξήγησε στο Secret και συνέχισε: «Θεωρώ πως έχω τον τρόπο μου. Δεν γίνομαι ποτέ bitch, γιατί, απλά, δεν είμαι, θα πω κάτι με ωραίο τρόπο, θα το εξηγήσω και θεωρώ πως δεν έχω βγει ποτέ κακιά».

Ωστόσο, έχει τύχει να βγει εκτός εαυτού;

«Όχι.Έχω μάθει να ελέγχω την ψυχραιμία μου. Παλιότερα έχανα το δίκιο μου, καθώς ήμουν εν βρασμώ ψυχής, όμως ο άντρας μου μου έμαθε να το ελέγχω. Τώρα είμαι πολύ πιο ψύχραιμη».

Τι είναι αυτό που την ενοχλεί περισσότερο στις διαγωνιζόμενες;

 «Η αγένεια. Δεν προλαβαίνουμε να εκφράσουμε τη γνώμη μας και, όταν είναι αρνητική η κριτική, έχουν έτοιμη την απάντηση»

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ