2018-11-17 14:45:26
Φωτογραφία για Τελικά πόσους κριτές θα έχει το MasterChef - Έρχεται γυναίκα σε θέση κριτή;
Χθες, το πρωί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μετέφερε στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής που είναι μέλος ότι θα έχουμε και τέταρτο κριτή στο MasterChef και μάλιστα θα είναι γυναίκα. Παραλίγο μάλιστα να πει και το όνομα της, αλλά συγκρατήθηκε. Ευτυχώς.

Εμείς κάναμε ρεπορτάζ και ρητά και κατηγορηματικά σας ξεκαθαρίζουμε (τα γραπτά μένουν) ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έχουμε τέταρτο κριτή στο Master Chef που θα έρθει στους δέκτες μας στο Star τον Ιανουάριο. Οι τρεις γνωστοί κριτές που έκαναν μεγάλη επιτυχία στον προηγούμενο κύκλο παραμένουν, μόνο αυτοί και για τον επόμενο κύκλο. Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης. Τελεία.

Οι τρεις κριτές έχουν κάνει μάλιστα τα πρώτα τους γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη και μοίρασαν ποδιές στους διαγωνιζόμενους που επέλεξαν. Όπως μου είπε αρμόδια πηγή "πώς θα εμφανίσουμε τέταρτο κριτή στην πορεία των γυρισμάτων στο κοινό; Με μαγικό τρόπο;".

Το STAR και η εταιρία παραγωγής Green Pixel Productions πράγματι έχει κάνει δοκιμαστικά σε πολύ κόσμο, αλλά για διαφορετικά projects. Δεν υπήρξε ποτέ σκέψη να αλλάξει η κριτική επιτροπή για τον τρίτο κύκλο του προγράμματος, αφού "ομάδα που κερδίζει" παραδοσιακά δεν αλλάζει στο STAR.

Η "γυναίκα τέταρτη κριτής" που αναφέρθηκε από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, προφανώς ήταν μία από τους δεκάδες που έκαναν δοκιμαστικά.

Πηγή: "Φωτοστέφανο" / gossip-tv.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ