2018-11-20 19:18:12
Φωτογραφία για ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ: Κυρίες μου ποιος είναι τελικά ο «συκοφάντης» ;
Σας το επιστρέφουμε ως απαράδεκτο, παραθέτοντας βάσιμα και αδιάσειστα στοιχεία, που θεωρούμε ότι αρμοδίως πρέπει να διαβιβαστούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, γιατί γκρεμίζουν τα προσχήματά σας και σας ρωτάμε :

1. Στις 16.6.2018 αναρτήσατε στη σελίδα Facebook της Ομοσπονδίας, ότι δήθεν έχετε καταθέσει ΟΛΑ ….. τα παραστατικά και κατηγορείτε ως συκοφάντη «τον γνωστό πλέον παράγοντα του Δήμου…» (εννοώντας και αυτό προκύπτει και λίγο παρακάτω στο διάλογο που ακολουθεί την ανάρτησή σας), τον Συμπαραστάτη του Δημότη, κ. Χρ. Ποθουλάκη, τις ανακοινώσεις του οποίου προφανώς σας ενοχλεί που δημοσιεύουμε γιατί αναφέρουν για τα θέματα κακοδιοίκησης και για την υπόθεση Δήμου Σ-Α με την Ομοσπονδία σας.

Δείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση την εν λόγω ανάρτηση και το διάλογο που αναπτύχθηκε: «Περί χρηστής διαχείρισης και νομιμότητας»

2. Στις 15.6.2018 (μια ημέρα πριν) η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος με το υπ’ αριθ. πρωτ: 17061/15.6.2018 έγγραφό της, προς την Ομοσπονδία, σας διαψεύδει πανηγυρικά και αποκαλύπτει ότι δεν έχετε καταθέσει τα οφειλόμενα «πρωτότυπα παραστατικά δαπανών», ενώ εσείς στις 16.6.2018 δημοσιεύετε ότι έχετε καταθέσει ΟΛΑ τα έγγραφα και παραστατικά !! και καταφέρεστε κατά του συκοφάντη και γνωστού παράγοντα του Δήμου.


Το ανωτέρω δημοσιεύθηκε ήδη στην εφημερίδα «ΑΛΗΘΕΙΑ» (Φύλλο 181/12.11.2018, σελ. 32)

P { margin-bottom: 0.21cm; }

3. Στις 18.3.2018, μετά από 5,5 χρόνια, στη Γεν. Συνέλευση του Σωματείου σας (Περιβαλλοντική Αρμονία), θυμηθήκατε να εγκρίνετε «αναδρομικά» !!! και όχι νόμιμα, όπως επιβάλλεται με εκλογές κατόπιν προσφυγής – αιτήσεως ιδρυτικών και μόνο μελών στον Πρόεδρο του Πρωτοδικείου (ενεργώντας κατά τα άρθρα 67 και 69 του Α.Κ.), αλλά με μια λιγόλεπτη συζήτηση στη Γ.Σ και χωρίς το θέμα να είναι στην ημερήσια διάταξη της πρόσκλησης που είχε δημοσιευθεί προς τα μέλη σας. Δηλαδή και η συζήτηση και όλη η σχετική διαδικασία είναι παράνομη, αφού αντιβαίνει την ρητή παράγραφο VII του άρθρου11 του καταστατικού του Σωματείου, κλπ, οπότε και η απόφαση αυτή της από 18.3.2018 Γ.Σ. του Σωματείου την οποία εισηγήθηκε η Πρόεδρός του και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, είναι προφανώς άκυρη κατά το άρθρο 101 του Α.Κ.

Το ανωτέρω δημοσιεύθηκε ήδη στην εφημερίδα «ΑΛΗΘΕΙΑ» (Φύλλο 181/12.11.2018, σελ. 33)

Μήπως και η εκ μέρους μας αποκάλυψη αυτών των προκλητικών παρανομιών – παραβάσεων του νόμου, με τις οποίες προφανώς εξαπατούνται οι πολίτες, είναι ψέματα και συκοφαντίες ;

Τι έχετε να πείτε για όλα αυτά στους ανυποψίαστους συμπολίτες σας ; Έχετε ενημερώσει για όλα αυτά τους συλλόγους – μέλη σας και τι θέση παίρνουν όσοι ενημερώνονται για όλα αυτά ; Έχετε ενημερώσει για τα ειδικότερα θέματα σχετικά με τον διενεργούμενο ποινικό έλεγχο της Ομοσπονδίας σας από τον αρμόδιο Εισαγγελέα ;

Αυτά κυρίες μου, επί του παρόντος και θα επανέλθουμε όσο χρειασθεί υπερασπίζοντας την ενημέρωση, την νομιμότητα και το δημόσιο συμφέρον

Ωστόσο, προς ενημέρωση των αναγνωστών μας παραθέτουμε απόσπασμα του από 24.8.2018 εντελώς γενικόλογου και αβάσιμου εξωδίκου των κυριών Ειρ. Πιτσιγαυδάκη, Δήμητρας Σαρρή, Γεωργίας Χασιώτη και Ελ. Εμφιετζή, προς εμάς, με παράθεση του μοναδικού αστήρικτου μέρους του, για να κατανοήσουν το υπερφίαλο πνεύμα γύρω από το οποίο πολιτεύονται οι ως άνω κυρίες.

Σ’ αυτό εντοπίζουν, αποκλειστικά (γενικόλογα), σύμφωνα με το απόσπασμα του εξωδίκου, τα παρακάτω:

Και ουσιαστικά καταλήγουν να μας ζητούν, άκουσον – άκουσον, να λέμε και να αναπαράγουμε μόνο ότι εκείνες προωθούν και να αποσυρθούμε – απέχουμε από κάθε άλλη ενημέρωση ή κριτική, προφανώς και από όσα αδιάσειστα στοιχεία σας παρουσιάσαμε σήμερα και για τα οποία προφανώς δεν ντρέπονται καθόλου. Έλεος ! 

"Σίσυφος"
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ