2018-11-21 10:58:49
Φωτογραφία για Την προσοχή των καταναλωτών σχετικά με σκεύασμα για τη στυτική δυσλειτουργία που διακινείται μέσω διαδικτύου, εφιστά ο ΕΟΦ
Την προσοχή των καταναλωτών εφιστά ο ΕΟΦ σχετικά με σκεύασμα για τη στυτική δυσλειτουργία που διακινείται μέσω διαδικτύου.

Συγκεκριμένα,  στο προϊόν Natur caps, που αφορά τη στυτική δυσλειτουργία, βρέθηκε μετά από εργαστηριακούς ελέγχους, να περιέχει τις δραστικές ουσίες «Sildenafil, Tadalafil» οι οποίες ανήκουν στην κατηγορία ουσιών με φαρμακευτική δράση χωρίς να αναγράφονται αυτές στην επισήμανση της συσκευασίας.

Επιπλέον, το προϊόν αυτό παρουσιάζεται ως συμπλήρωμα διατροφής με φυτικές α’ ύλες.  Η χρήση του αναφερόμενου μη εγκεκριμένου προϊόντος ενέχει σοβαρό κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.  Ως εκ τούτου, εφιστάται η προσοχή των καταναλωτών, σε περίπτωση που έρθει στην κατοχή τους προϊόν με τα ανωτέρω χαρακτηριστικά, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.

Ο ΕΟΦ επισημαίνει για ακόμη μία φορά ότι η αγορά και χρήση προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από μη εγκεκριμένες πηγές, όπως είναι το διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ