2018-11-25 10:42:21
Φωτογραφία για Τίμησε τον Επίλαρχο του!
Παλαιοί γνώριμοι!

Διοικητής σε μια Επιλαρχία Μέσων Αρμάτων στον Έβρο , τότε ο Δήμαρχος Πεντέλης και ουλαμαγός στην αρχή και Διοικητής Ίλης υπο τας διαταγάς του , ο νυν ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής.

Τα χρόνια πέρασαν... ο Διοικητής της Επιλαρχίας σήμερα είναι ο άξιος Δήμαρχος Πεντέλης και ο Ουλαμαγός του τότε , ο ΑΞΙΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ του ΓΕΣ.

Είχαν την ευκαιρία να ξανασυναντηθούν χθες στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο ΓΕΣ  «Επιχειρησιακός Σχεδιασμός» 

Ο Δήμαρχος Πεντέλης και Ταξίαρχος (προερχόμενος απο το όπλο του Ιππικού-Τεθωρακισμένων) Δημήτριος Στεργίου-Καψάλης παρουσίασε το θέμα  «Η Εφαρμογή του Στρατιωτικού Τρόπου Διοίκησης στον Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα»

Σκοπός της ημερίδας ήταν, η παρουσίαση του στρατιωτικού τρόπου σχεδιασμού, η γνώση της μεθοδολογίας που χρησιμοποιείται σε πετυχημένους οργανισμούς-φορείς εκτός Στρατού και εν τέλει η ανάδειξη των κοινών σημείων και των «καλών πρακτικών» (best practices) μεταξύ των.


Τις εργασίες της ημερίδας κήρυξε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.

Εκτός απο τον Δήμαρχο Πεντέλης , ομιλίες πραγματοποίησαν :

- Ο Συνταγματάρχης (ΠΒ) Θεμιστοκλής Νίκογλου του NRDC-GR : «Επιχειρησιακό Σχέδιο Υλοποίησης Μετασχηματισμού του Στρατηγείου NRDC-GR»

- O Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, πρόεδρος του Δ.Σ του "Χαμόγελου του Παιδιού :  «Το Χαμόγελο του Παιδιού: Ένα Όραμα που Έγινε Πράξη»

ομώνυμου οργανισμού.

- Ο Δρ Ευάγγελος Μπεκιάρης , Διευθυντής στο Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφοράς :  «Σχεδίαση και Υλοποίηση Στρατηγικού Σχεδίου Ανάπτυξης Ερευνητικού Ινστιτούτου, με την Ενεργό Συμμετοχή Όλων των Εργαζομένων»

Η ημερίδα διοργανώθηκε στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας του ΓΕΣ, να επενδύει στην εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού του, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι, το προσωπικό μας αποτελεί το «πολυτιμότερο οπλικό μας σύστημα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε.

Στη φωτογραφία ο τιμηθείς Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτριος Στεργίου Καψάλης , με τον Αρχηγό ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή και τους Τεθωρακισμένους Στρατηγούς ε.α Πολυχρόνη Ναλμπάντη και Δημήτριο Κυριάκο , οι οποίοι ως νεαροί Ανθυπίλαρχοι τη δεκαετία του 80 υπηρέτησαν υπο τας διαταγάς του Δημητρίου Στεργίου Καψάλη.

ΠΗΓΗ: https://rpn.gr/m_topika_nea/76954/o-archhgos-ges-timhse-ton-dhmarcho-pentelhs-dhmhtrio-stergioy-kapsalh
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ