2018-11-25 11:12:12
Φωτογραφία για Ένωση Σερρών: Διαφυλάξτε αυτούς που διαφυλάττουν
Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών

Με έκπληξη και συγχρόνως απογοήτευση πληροφορηθήκαμε την διαταγή της Φυσικής μας Ηγεσίας για τη διενέργεια διοικητικής εξέτασης σε βάρος συνδικαλιστών για τα όσα κατήγγειλαν αναφορικά με την επίθεση που δέχτηκαν συνάδελφοι μας έξωθεν του Πρωτοδικείου Αθηνών την 12-11-2018. Ευελπιστούσαμε από τον κ. Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος έχει διατελέσει επί σειρά ετών συνδικαλιστής της Π.Ο.ΑΞΙ.Α, να είναι θιασώτης της ελευθερίας του λόγου και να έχει γαλουχηθεί με τις διαχρονικές αξίες και ιδανικά του συνδικαλιστικού μας κινήματος καλώντας σε διάλογο τους συνδικαλιστές για την επίλυση των χρονιζόντων προβλημάτων, αγκυλώσεων και στερεότυπων λειτουργίας του Σώματος. Αναμένουμε, έστω και την ύστατη στιγμή, την άρση της εν λόγω άδικης διαταγής με την οποία επιχειρείται ένα ακόμη πλήγμα του συνδικάτου και τιμωρία των ανιδιοτελών εκπροσώπων του.


        ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ, τους συναδέλφους μας που βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης για την πάταξη της εγκληματικότητας και μην επιτρέψετε να γίνονται έρμαια στις ορέξεις μπαχαλάκηδων και ‘’γιαλαντζί’’ επαναστατών. Πρώτιστο μέλημα μας αποτελεί να μην προστεθεί το όνομα κανενός συναδέλφου στο μνημείο πεσόντων του Αρχηγείου.

        ΔΙΑΦΥΛΑΞΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΥΛΑΤΤΟΥΝ, τους συνδικαλιστές και το συνδικαλιστικό κίνημα το οποίο με διαχρονικές και αγωνιώδεις προσπάθειες κατάφερε να εξασφαλίσει, να διαφυλάξει και να κατοχυρώσει, με πνεύμα αλτρουισμού και αλληλεγγύης, τα δικαιώματα του Αστυνομικού προσωπικού.

       Πλανώνται όσοι νομίζουν ότι με τέτοιες μεθόδους θα φιμώσουν το συνδικαλιστικό κίνημα, αντιθέτως χαλυβδώνουν και δυναμώνουν τη θέληση μας για συμμετοχή σε περισσότερους αγώνες. Το συνδικάτο επ’ουδενί δε επιθυμεί καμιά μορφή συνδιοίκησης, σε καμία περίπτωση όμως δεν πρόκειται κρύψει τα προβλήματα ‘’κάτω από το χαλί’’, όσο και αν κάποιοι το επιθυμούν διακαώς.

         Τέλος, εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη  στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας και στους υπόλοιπους συναδέλφους-συνδικαλιστές για την επιχειρούμενη δίωξη σε βάρος τους, ενστερνιζόμενοι απόλυτα τη στάση και τη δράση τους ως βασικές πτυχές του υγιούς συνδικαλισμού.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ