2018-11-27 12:43:53
Φωτογραφία για Απειλές Ερντογάν: Ριψοκινδυνεύουν Ελλάδα και Κύπρος
Για «ριψοκίνδυνη συμπεριφορά» της Ελλάδας και της Κύπρου στην ανατολική Μεσόγειο έκανε λόγο ο Ερντογάν, τονίζοντας ότι η Τουρκία θα αξιοποιήσει τα δικαιώματα που της δίνει το διεθνές δίκαιο, μιλώντας την Τρίτη στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του.

«Η Τουρκία είναι αποφασισμένη να κάνει πλήρη χρήση των δικαιωμάτων της που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο στις διαμάχες για το Αιγαίο Πέλαγος και για το Κυπριακό», δήλωσε ο Ερντογάν, σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu. Υπογράμμισε, επίσης ότι η Τουρκία δε θα αποδεχτεί το θέμα των 12 ναυτικών μιλίων στο Αιγαίο.

Αναφερθείς στην Ανατολική Μεσόγειο, ο Τούρκος Πρόεδρος έκανε λόγο για «ριψοκίνδυνη συμπεριφορά» της Ελλάδας και της Κύπρου. «Η ριψοκίνδυνη συμπεριφορά της Ελλάδας και της ''Νότιας Κύπρου'', με την υποστήριξη ορισμένων ευρωπαϊκών κρατών αποτελεί πηγή απειλής και κινδύνου πρωτίστως γι' αυτές τις χώρες», είπε ο Ερντογάν. Επισήμανε, μάλιστα, ότι «η Τουρκία δε θα κάνει συμβιβασμούς στα συμφέροντά της ούτε στην Ανατολική Μεσόγειο ούτε σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή».

sigmalive.com

«The New Daily Mail» 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ