2018-11-27 13:02:49
Φωτογραφία για Λευκή Συμφωνία: Ποτέ δεν θα στερέψει η δίψα για έκφραση
Η επανεμφάνισή τους πριν από περίπου ενάμισι χρόνο προκάλεσε συγκίνηση, χαρά, αλλά και ποικίλα σχόλια σε όσους γνώριζαν τη Λευκή Συμφωνία από τα τέλη των 80’ς και τα 90’ς. Το ιστορικό σχήμα φρόντισε σύντομα να αποδείξει ότι επέστρεψε για να μείνει και τώρα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και νέο υλικό.

Με αφορμή την επερχόμενη συναυλία τους στο Gagarin η efsyn city έκανε μία συζήτηση με τον τραγουδιστή Θοδωρή Δημητρίου, ο οποίος μας ενημέρωσε για τις βλέψεις ,τα όνειρα και τα σχέδια της θρυλικής ελληνικής μπάντας.

Δηλώνει υπερήφανος για το υψηλό επίπεδο στο οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ελληνική σκηνή και εμφανίζεται σίγουρος πως δεν θα στερέψει ποτέ η «δίψα για έκφραση και εξωτερίκευση των σκέψεων και των συναισθημάτων που νιώθει κάποιος που γράφει μουσική ή στίχο γιατί θα υπάρχει πάντα η ανάγκη επικοινωνίας και πνευματικής απελευθέρωσης».

«Ποτέ δεν είχαμε δηλώσει επίσημα ότι σταματάμε γιατί μάλλον υποσυνείδητα δεν θέλαμε να αποδεχτούμε το ότι δεν θα συνεχίσουμε να κάνουμε κάτι το οποίο για εμάς πέρα από μουσικό γκρουπ ήταν τρόπος ζωής, παρέα, επικοινωνία, φιλία, άμυνα απέναντι στα πεζά και τα άσχημα
. Έτσι συνεχίσαμε να ζούμε για χρόνια κάτω από τον πάγο αλλά μέσα στις ψυχές μας έκαιγε ακόμα η φλόγα» μας λέει ο Θοδωρής Δημητρίου και μας αφιερώνει στους αναγνώστες της efsyn city και της Εφημερίδας των Συντακτών τους στίχους από το κομμάτι Κάθε Στιγμή(Τραγούδι Στον Άνεμο).

Οι συστάσεις είναι περιττές, οπότε μιλήστε μας λίγο για το νέο πόνημα των Λευκή Συμφωνία. Καινούργιο album μετά από είκοσι και πλέον χρόνια και μία μεγάλη live εμφάνιση στο Gagarin;

Αρκετό καιρό πριν από την επανεμφάνισή μας πριν ένα χρόνο στο , είχαμε πολλές προτάσεις για εμφανίσεις , από όλα σχεδόν τα αθηναϊκά αλλά και θεσσαλονικιώτικα αλλά και από όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. Όμως είχαμε θέσει σαν στόχο να κάνουμε ένα μεγάλο live το οποίο ξέραμε ότι θα ήταν σημαδιακό, πρωταρχικά για εμάς, για το πώς θα το ζήσουμε, πώς θα αισθανθούμε,για το αν θα δέναμε σαν νέο σχήμα, αν θα είχαμε διάρκεια και κίνητρο ώστε να συνεχίσουμε. Από την αρχή είχαμε τη ζεστή ανταπόκριση του κόσμου, που στη συνέχεια έγινε ενθάρρυνση και παρότρυνση για περισσότερα και στη πορεία για νέα τραγούδια. Επίσης συνέχισαν να έρχονται προτάσεις για συνεργασίες από και αλλά και η πρόταση για τις επανεκδόσεις σε βινύλιο από τις Labyrinth Of Thoughts και Lab Records και του πρώτου δίσκου μας των Μυστικών Κήπων και του τέταρτου (Χρώματα). Υπήρξε τελικά μια αβίαστη και φυσική ακολουθία γεγονότων την οποία εμείς ακολουθούμε με δημιουργική διάθεση και θέληση για προσφορά.

Διαβαστε ολο το αρθρο εδω

http://www.efsyn.gr/efsyn-city/leyki-symfonia-pote-den-tha-sterepsei-i-dipsa-gia-ekfrasi
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ