2018-11-28 20:23:17
Φωτογραφία για «Γαϊτανάκι» διαρρήξεων σε Σπηλιά, Εξοχικό και Σεργιάνι Κυπαρισσίας
Μπαράζ κλοπών και διαρρήξεων σε χρονικό διάστημα λίγων ημερών σημειώθηκε  στην ευρύτερη περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Κυπαρισσίας. Οι δράστες εκμεταλλευόμενοι την απουσία των

ιδιοκτητών αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, αντικείμενα αξίας και διάφορα τιμαλφή από κατοικίες και έφυγαν από αυτές χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Πιο συγκεκριμένα, οι δράστες τις προηγούμενες ημέρες «χτύπησαν» μια οικία στο Σεργιάνι Κυπαρισσίας, αποσπώντας μεγάλο χρηματικό ποσό, ενώ χθες το απόγευμα και το πρωί διαρρήξεις σημειώθηκαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις στη Σπηλιά και το Εξοχικό.

Σήμερα το πρωί άγνωστοι δράστες, με τη μέθοδο της απασχόλησης, κατάφεραν αν αποσπάσουν χρηματικό ποσό και χρυσαφικά από οικία στη Σπηλιά. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες χτύπησαν την πόρτα οικίας περίπου στις 7 το πρωί και ζήτησαν πληροφορίες σχετικά με το που βρίσκεται κάποιο χωράφι… ωστόσο συνεργοί τους, τη στιγμή που ο ιδιοκτήτης απαντούσε στις ερωτήσεις, μπήκαν κρυφά στην οικία και άρπαξαν ότι πολύτιμο βρήκαν!

Για τα περιστατικά έχει ενημερωθεί το αστυνομικό τμήμα Τριφυλίας που διενεργεί τη σχετική έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

gargalianoionline.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ