2018-11-29 00:50:50
Φωτογραφία για Προκλήσεις δίχως τέλος - Αλβανοί κατέβασαν την ελληνική σημαία και ανάρτησαν την αλβανική στη Θεσπρωτία
Σε άλλη μια προκλητική ενέργεια προέβησαν δυο Αλβανοί «ακτιβιστές» στη Θεσπρωτία οι οποίοι κατέβασαν την ελληνική σημαία και προσπάθησαν να βάλουν στη θέση της την αλβανική.

Οι Αλβανοί έχουν δημοσιεύσει στο Facebook φωτογραφίες όπου φαίνονται οι ίδιοι να επιχειρούν να κατεβάσουν την ελληνική σημαία από ένα ιστορικό μνημείο και να βάλουν στη θέση της την αλβανική.

Μάλιστα, επισημαίνουν πως είναι «ακτιβιστές» της «Συμμαχίας Κούκεζι» βγάζουν την ελληνική σημαία και την αντικαθιστούν με την εθνική σημαία στη ‘τσαμουριά’, κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής (έτσι ώστε να δείξουν ότι δεν φοβούνται).

Πρόκειται περι ευθείας πρόκλησης και όλοι αναρωτιούνται τι κάνουν οι Αρχές αφήνοντας Αλβανούς εξτρεμιστές να συμπεριφέρονται σε ένα ξένο κράτος λες και είναι το σπίτι τους.

Πρόκειται αναμφίβολα για προσπάθεια δημιουργίας κλίματος κατά της Ελλάδας, το οποίο επιχειρούν να δημιουργήσουν με κάθε τρόπο οι Τσάμηδες, που συμμετέχουν στην κυβέρνηση του πρωθυπουργού, Έντι Ράμα και μιλούν για υποτιθέμενες περιουσίες σε χωριά τα οποία βρίσκονται στο νομό Θεσπρωτίας.

Αξιοσημείωτο είναι και για λόγους ερμηνείας της αλβανικής πρόκλησης πως η ελληνική εθνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου έχει κάθε δικαίωμα ανάρτησης της ελληνικής σημαίας στα μειονοτικά χωριά αφού πρόκειται για νόμιμο δικαίωμα το οποίο απορρέει από την επίμαχη συνθήκη παραχώρησης της Βορείου Ηπείρου στην Αλβανία.
eglimatikotita
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ