2018-12-01 03:15:11
Φωτογραφία για Συνελήφθη ο 28χρονος Αλβανός ντελιβεράς που παρίστανε τον σωματοφύλακα του Τσίπρα
Απείλησε ακόμη και πολίτη ότι θα τον συλλάβει…Οι αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας εντόπισαν στους Αμπελόκηπους, πρωινές ώρες της 29-11-2018, τον 28χρονο, και επιχείρησαν να τον ελέγξουν..

Συνελήφθη, το απόγευμα της Πέμπτης (29/11) στο Νέο Ψυχικό, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων, 28χρονος ντελιβεράς Αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος για αντιποίηση Αρχής, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, απείθεια και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Ο ευφάνταστος άνδρας δεν δίστασε να πλησιάσει στους τροχονόμους που ρύθμιζαν την κυκλοφορία στην οδό Κηφισίας λέγοντάς τους ότι είναι αποσπασμένος στην ασφάλεια του πρωθυπουργού και πως βρισκόταν εκεί για να φροντίσει για την ασφαλή μετάβαση του κ. Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Δεν δίστασε ακόμη και να παρέμβει στη διένεξη ενός άνδρα της Τροχαίας με έναν πολίτη, προειδοποιώντας τον τελευταίο ότι εάν δεν συμμορφωνόταν  θα αναγκαζόταν να τον συλλάβει!


Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, οι πληροφορίες για την δράση του 28χρονου έφτασαν στο γραφείο Ασφαλείας Αμπελοκήπων μαζί με την περιγραφή του και έτσι δόθηκε εντολή για τον εντοπισμό και την σύλληψη του. Μάλιστα τον 28χρονο εντόπισε η διοικητής του Τ.Α Αμπελοκήπων, καθώς περνούσε από το ίδιο σημείο διαπιστώνοντας  ότι τα χαρακτηριστικά του ταίριαζαν με τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου ατόμου. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί προκειμένου να προβούν στον έλεγχο των στοιχείων του. Όταν όμως τον πλησίασαν για να τον ελέγξουν, εκείνος τράπηκε σε φυγή.

Ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία αστυνομικός κατάφερε και απέσπασε το τσαντάκι του 28χρονου το οποίο περιείχε ένα αεροβόλο όπλο με μεταλλικά σφαιρίδια, μια αληθινή αστυνομική ταυτότητα που ανήκει σε αστυφύλακα ο οποίος είχε δηλώσει την απώλεια της το 2016, χειροπέδες και έναν ασύρματο I-Com ο οποίος ήταν ρυθμισμένος στη συχνότητα του καναλιού του κέντρου της Ασφάλειας Αθηνών.

Ο 28χρονος κατά την σύλληψη του προσπάθησε  να δικαιολογηθεί στους αστυνομικούς για τα ευρήματα που εντόπισαν στο σπίτι του, λέγοντας τους ότι μεγάλο του όνειρο, ήταν να γίνει αστυνομικός, δεν τα κατάφερε και έτσι προσπάθησε να γίνει από μόνος του...!

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφορίας σχετικά με άτομο το οποίο, φέροντας πολιτική περιβολή, κινείται στην περιοχή των Αμπελοκήπων προσποιούμενος τον αστυνομικό και έλεγε σε όλους ότι ανήκει στην προσωπική ασφάλεια του Αλέξη Τσίπρα.

Οι αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας εντόπισαν στους Αμπελόκηπους, πρωινές ώρες της 29-11-2018, τον 28χρονο, και επιχείρησαν να τον ελέγξουν.

Ο δράστης κατάφερε να διαφύγει, πλην όμως οι αστυνομικοί του απέσπασαν ένα τσαντάκι, εντός του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

ένα (1) πλαστικό αεροβόλο όπλο

ένας (1) ασύρματος

ένα (1) ζευγάρι χειροπέδες

δελτίο ταυτότητας αστυνομικού για το οποίο είχε δηλωθεί απώλεια από το νόμιμο κάτοχό της

Λίγη ώρα αργότερα, ο ανωτέρω εντοπίσθηκε και συνελήφθη έξωθεν της οικίας του στο Νέο Ψυχικό.

Από την έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

πηλίκιο αστυνομικού

δερμάτινο πορτοφόλι, το οποίο έφερε στο εσωτερικό του μεταλλικό έμβλημα της ΕΛ.ΑΣ.

φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονταν ο ανωτέρω με στολή αστυνομικού

σφραγίδες, κινητά τηλέφωνα, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής κλπ

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ