2018-12-01 03:36:07
Φωτογραφία για Γκάφα Τσίπρα στο Μάτι ήταν: «Δικός μας είναι αυτός;» (Βίντεο)
Η «γκάφα» με την οποία αποκαλύφθηκε ότι το «κοινό» στο Μάτι ήταν «επιλεγμένο»..

Mετά το «μπλακ χιούμορ» που έκανε ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας σε πυρόπληκτη στο Μάτι που της είπε ότι «…Θα τα σπατάλαγες τα 2.000 ευρώ και να τα έπαιρνες» αφήνοντας άφωνους τους παρευρισκομένους προχώρησε σε νέα «σούπερ» ατάκα συνεχίζοντας την καφενειακού τύπου συζήτηση με κατοίκους της περιοχής λέγοντας:

«Δικός μας είναι αυτός»; Απευθυνόμενος στην γυναίκα που κάθεται δίπλα του, όταν κάποιος επιμένει να θέλει να τον ρωτήσει κάτι! Μάλιστα την ερώτηση την κάνει σκύβοντας δίνοντας έτσι και τον «αέρα» παλιάς ελληνικής ταινίας με τον υπυοργό Μαυρογιαλούρο

Το βίντεο τράβηξε ένας από τους συμμετέχοντες, χωρίς να τον εντοπίσουν οι άνδρες της ασφαλείας η οι άλλοι παρευρισκόμενοι, και το ανέβασε στο you tube.

Τι σημαίνει η ερώτηση αυτή; Ότι υπήρχε αυστηρή επιλογή των συμμετεχόντων, ή τουλάχιστον είχε μεριμνηθεί να μαζευτούν για την σύσκεψη μέλη, φίλοι και οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να μετριαστούν οι αντιδράσεις και να αποφευχθούν οι δυσάρεστες ερωτήσεις.


Ούτως η άλλως η σύσκεψη αυτή έχει περάσει στην ιστορία, αφού στο ίδιο βίντεο περιλαμβάνεται η γνωστή ατάκα του Πρωθυπουργού σε πυρόπληκτη που διαμαρτύρονταν για τα χρήματα που έχουν δοθεί ως αποζημιώσεις:

«Και να έπαιρνες τα 2.000 ευρώ, τι θα έκανες; Θα τα σπατάλαγες!» είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην γυναίκα που καθόταν απέναντί του. Φράση που έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στο διαδίκτυο και όχι μόνο.
eglimatikotita
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ