2018-12-01 16:13:58
Φωτογραφία για ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Το πρώτο... αίμα!
Η ώρα για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν έφτασε, μια και το απόγευμα της Κυριακής (24/9) η Ένωση υποδέχεται τους Πειραιώτες.

Ο «Δικέφαλος» αντιμετωπίζει στις 20:30 (Onsports, Novasports 1) τους «ερυθρόλευκους», στην πρώτη εμφάνιση ενώπιον των οπαδών του, μετά την τιμωρία για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League, έχοντας απόσταση δύο βαθμών από τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως βρίσκεται σε καλύτερο… μομέντουμ και να πάρει το «τρίποντο» που θα ανοίξει ακόμα περισσότερο την ψαλίδα από το «συγκρότημα» του Λιμανιού και θα την μετατρέψει στο μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της κούπας.

Από την άλλη, η ομάδα του Μπέσνικ Χάσι αντιμετωπίζει το ντέρμπι της Κυριακής (24/9) ως «τελικό». Οι απώλειες τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές, με Ξάνθη και Αστέρα Τρίπολης, αλλά κυρίως οι εμφανίσεις των Πειραιωτών, έχουν προκαλέσει τριγμούς στον Ολυμπιακό και το «διπλό» είναι… μονόδρομος.


Με Λόπες

Ο Πορτογάλος μπακ είναι στην αποστολή του Μανόλο Χιμένεθ, αλλά δύσκολα θα αγωνιστεί. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Τσιγκρίνσκι, Γιακουμάκης, Λαμπρόπουλος, Μπάρκας, Κονέ, Τρίστασον, Βινίσιους.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Ανέστης, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Γκάλο, Τσόσιτς, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Ροντρίγκες, Λιβάγια, Αραούχο, Μπακασέτας.

Μέσα ο Φορτούνης

Ο Έλληνας μέσος είναι μεταξύ των «εκλεκτών» του Μπέσνικ Χάσι, όμως, δεν θα είναι και στο αρχικό σχήμα. Εκτός είναι οι Μποτία, Μίλιτς, Βούκοβιτς, Μάρτινς, Ανδρούτσος και Ανσαριφάρντ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Καπίνο, Χουτεσιώτης, Προτό, Μπεν, Καρσελά, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης, Ζντιέλαρ

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ