2018-12-09 22:34:39
Φωτογραφία για ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑ ΑΚΑΡΝΑΝΩΝ: Εγκαινιάστηκε το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ (πρώην Κινηματογράφος Λαΐς)
ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑ ΑΚΑΡΝΑΝΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΕΓΚΑΙΝΙΑ  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Ιστορική ημέρα: Βόνιτσα Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2018

              Μετά από χρόνια η Βόνιτσα αποκτά την στέγη του Πολιτισμού. Θάπρεπε κάποιος να έχει βρεθεί έξω από τον πρώην Κινηματογράφο «ΛΑΪΣ» για να νοιώσει αυτό που έζησαν σήμερα οι άνθρωποι που αισθάνονται την ανάγκη για πνευματική τροφή. Να ακούσει τον θαυμασμό τους, όταν αποχωρούσαν με την λήξη της εκδήλωσης.

         Έκπληκτοι από τον χώρο, από την Χορωδία και από την Φιλαρμονική. 

        Σε αυτό τον χώρο απόψε θάπρεπε να ήταν μαζί μας ο αείμνηστος Στέφανος Κουκουβίνος, ο πρωτεργάτης, ο εμπνευστής για την ξαναλειτουργία του χώρου...    

        Για να φτάσουμε σε αυτό το ωραίο αποτέλεσμα, τη πολιτιστική μας γωνιά, πολλοί βοήθησαν. Το αποτέλεσμα είναι ότι στη Βόνιτσα έχουμε πλέον μια καλή αίθουσα για εκδηλώσεις, για  σινεμά, θέατρο, ομιλίες και  άλλες εκδηλώσεις. 

        Μετά τον αγιασμό του χώρου, ο Δήμαρχος Γεώργιος Θεόδωρος Αποστολάκης καλωσόρισε τους κατοίκους της Βόνιτσας σε αυτή την πολιτιστική γωνιά. 

         Η Χορωδία μας εξέπληξε, η φιλαρμονική μας επιβεβαίωσε ότι τα σωστά βήματα δίνουν καλό αποτέλεσμα και ο Μιχάλης Κουτουρίνης σφράγισε τη τελετή των εγκαινίων με ένα βίντεο «Μια πόλη – μια νύκτα»,  με εικόνες τοπία της Βόνιτσας στις βραδινές ώρες...
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ