2018-12-10 21:02:19
Φωτογραφία για Και η Huawei μετα την Samsung παρουσίασε το νέο Honor View 20 με την κάμερα επάνω στην οθόνη
Μετά την Samsung που αναφερθήκαμε νωρίτερα και η Huawei ανακοίνωσε το νέο Honor View 20 με την κάμερα επάνω στην οθόνη και μάλιστα στα 48MP!!

Η Honor επιβεβαίωσε ότι η επόμενη ναυαρχίδα της με ονομασία Honor View 20 θα έρθει με καινοτομίες που δεν έχουμε ξαναδεί στην αγορά των smartphones, όπως η οπή στην all-screen οθόνη επάνω αριστερά και η κάμερα 48MP!  

Η εταιρεία παρουσίασε τη συσκευή σε εκδήλωση στο Χονγκ Κονγκ και μας έδειξε τα πρώτα δείγματα φωτογραφιών, σαν ορεκτικό για το επίσημο λανσάρισμα που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιανουαρίου 2019 στο Παρίσι.

Το Honor View 20 λοιπόν είναι η πρώτη συσκευή της εταιρείας με ενσωματωμένη κάμερα στην οθόνης της, αλλά και το πρώτο smartphone με κάμερα 48ΜP (αξιοποιεί τον ΙΜΧ586 αισθητήρα της Sony).

 Δείγμα φωτογραφίας που τραβήξατε με την κύρια κάμερα 48-megapixel της Honor View 20.

Το Honor View 20 θα κυκλοφορήσει με το "Link Turbo", ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα που επιτρέπει την ταυτόχρονη λήψη μέσω Wi-Fi και 4G δικτύων για μέγιστη απόδοση. Αυτό επιτρέπει επίσης στο τηλέφωνο να μεταβαίνει εύκολα από το Wi-Fi σε 4G όταν το πρώτο καθυστερεί, σε αντίθεση με τη λειτουργία του Wi-Fi.


Είναι ενδιαφέρον ότι ο φακός της κάμερας εδώ είναι τοποθετημένος "σαν ένα διαμάντι" κάτω από την οθόνη, διατηρώντας έτσι τη δομή της τελευταίας.

Περισσότερα θα γνωρίζουμε τις επόμενες ημερες πλησιάζοντας η παρουσίαση του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Engadget 中文版 (@engadgetchinese) στις 9 Δεκ, 2018 στις 11:47 μμ PST
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ