2018-12-11 09:26:18
Φωτογραφία για Ο Τσίπρας στον ΟΗΕ για να μετατρέψει τα σύνορα της Ελλάδος σουρωτήρι !!!
Γνωρίζετε ότι μετά τη ψήφιση του συμφώνου 19 του ΟΗΕ για τη μετανάστευση κάθε επικριτικό σχόλιο για τη μαζική μετανάστευση γίνεται ποινικό αδίκημα;

Χώρες αρνούνται να ψηφίσουν το κείμενο του ΟΗΕ για τη μετανάστευση, κυβερνήσεις κλυδωνίζονται, αλλά η Ελλάδα παρότι θύρα εισόδου μεταναστών, ουδόλως ασχολήθηκε.

Ο θλιβερός Πρωθυπουργός Τσίπρας υπερθεμάτισε εχθές υπέρ του σχετικού κειμένου στο Μαρακές σε μια ακατάσχετη αρλουμπολογία μπερδεύοντας τους Έλληνες μετανάστες του παρελθόντος με τις σημερινές μεταναστευτικές ροές. Αφού αυτος και οι όμοιοι του έκαναν τη χώρα σουρωτήρι με 1 εκ. μετανάστες που θα λιαζόντουσαν... (Θυμάστε;)

Είναι πολλές οι χώρες που αντιτίθενται στο σύμφωνο κυρίως αυτές που αποτελλούν προορισμό μεταναστών. Φυσικά οι μουσουλμανικές χώρες είναι απόλυτα σύμφωνες αφού θα "ξεφορτώσουν" εκατομμύρια στην Ευρώπη μετατρέποντας την σε μουσουλμανική Ευρώπη σιγά σιγά, όπως άλλωστε έχουν υποχρεώση να κάνουν βάσει της θρησκευτικής παρότρυνσης που προτρέπει για hijiria (μετακίνηση / μετανάστευση) που σύμφωνα με το Κοράνι αποτελεί εντολή του Προφήτη!


Όπως πολύ σωστά αναφέρει το άρθρο όλοι αυτοί οι αστείοι κατ' εφημισμό "ηγέτες" σαν τον Τσίπρα που συνναινούν, αύριο θα ολοφύρονται που οι λαοί θα στραφούν στους διάφορους που αυτοί ονομάζουν "ακραίους" για να προστατευθούν από τις άθλιες επιλογές τους.

Η Ελλάδα πρέπει να έχει απόλυτο έλεγχο στα σύνορα της και τέτοιου είδους κερκόπορτες θα έπρεπε να τις καταψηφίζει!

Μπάμπης Καραθάνος

Φυσικά δεν το βλέπουν όλοι τόσο ειδυλλιακά.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Νετανιάχου π.χ. δήλωσε «έχουμε καθήκον να προστατεύσουμε τα σύνορά μας από παράνομους εισβολείς». Ο Αυστραλός ομόλογός του Σκοτ Μόρισον, έχει πει ότι το συγκεκριμένο σύμφωνο θα μπορούσε να υπονομεύσει τις πρακτικές που ακολουθεί η χώρα του σε ό,τι αφορά την προστασία των συνόρων της.

Στο Σύμφωνο αντιτίθενται Δυτικές χώρες, κάποιες εκ των οποίων αποτελούν εν δυνάμει πόλο έλξης. Μεταξύ αυτών η ΗΠΑ, η Αυστρία, η Τσεχία, το Ισραήλ, η Ελβετία, η Ιταλία, η Αυστραλία, η Ουγγαρία, η Πολωνία, η Κροατία, η Σλοβενία, κ.α. 

Στο Σύμφωνο συναινούν αδιάφορα οι χώρες που δεν επηρεάζονται από τις μεταναστευτικές ροές, αλλά υπερθεματίζουν ενθουσιασμένες για την ψήφισή του οι μουσουλμανικές (πολύ λογικό, αυτές πλημμυρίζουν την Δύση με υπηκόους τους. Ξέρουν ότι αντίστοιχη ροή Χριστιανών προς αυτές δεν θα υπάρξει).

Το Σύμφωνο Μετανάστευσης απεκδύει την παράνομη πτυχή κάθε μεταναστευτικής κίνησης. Με την υπογραφή του η κάθε χώρα αναγνωρίζει το δικαίωμα του καθενός στη μετακίνηση. Το κείμενο επιβάλλει στις χώρες σεβασμό των δικαιωμάτων των μεταναστών και αναγνώριση των απαιτήσεών τους στις κοινωνικές παροχές, στην προστασία και στην απόδοση υπηκοότητας!

Κατά τον Αντρέα Ανδριανόπουλο, που εντρυφεί συχνά στο θέμα «πέραν του ότι ένα τέτοιο Σύμφωνο νομιμοποιεί απόλυτα την προτροπή για hijiria (μετακίνηση / μετανάστευση) που σύμφωνα με το Κοράνι αποτελεί εντολή του Προφήτη, αφαιρεί από τα κυρίαρχα κράτη – παρά κάποιους ισχυρισμούς – το δικαίωμα ανάπτυξης μιας ξεχωριστής μεταναστευτικής πολιτικής.

Και το χειρότερο: Κάθε επικριτικό σχόλιο για τη μαζική μετανάστευση γίνεται ποινικό αδίκημα.

Δημιουργείται ένα καθεστώς αλλαγής θεσμικών πλαισίων. Εφόσον ο καθένας έχει δικαίωμα μετακίνησης όπου επιθυμεί, ντε φάκτο έτσι καταργούνται τα κρατικά σύνορα. Εύλογα αναδύονται σύνθετα νομικά και εθνικά ζητήματα. Μαζικές μετακινήσεις, εισβολές, ανεπιθύμητες εθνικές διεισδύσεις περιπλέκονται σε έναν κυκεώνα ερμηνειών και αμφισβητήσεων»!

Το σύμφωνο καταγγέλλεται ότι υπό συγκεκαλυμμένους όρους υποστηρίζει το δικαίωμα στη μετανάστευση και την ελεύθερη εγκατάσταση στην χώρα επιλογής των μεταναστών, καθιστώντας την παράνομη μετανάστευση ως κατοχυρωμένο διεθνές δικαίωμα!

Το πρόβλημα τεράστιο για μας. Είμαστε χώρα τράνζιτ, εκ φυσικής θέσεως και πολιτικής βουλήσεως. Αλλά αυτό είναι ήσσονος σημασίας για τον πρωθυπουργό, εξ ου και δεν δέχτηκε την πρόταση της αντιπολίτευσης τον Νοέμβριο να γίνει συζήτηση επί του μεταναστευτικού.

Παρόμοιες συμπεριφορές υπήρξαν και αλλού: Στο Βέλγιο από χθες έχουμε κυβέρνηση μειοψηφίας καθώς οι - φιλοευρωπαίοι - Φλαμανδοί εθνικιστές που μετείχαν στον κυβερνητικό συνασπισμό, αποχώρησαν επειδή ο πρωθυπουργός Μισέλ αποφάσισε να υπογράψει το Σύμφωνο. Στην Γερμανία ο υπουργός Υγείας Γενς Σπαν είχε ζητήσει να τεθεί το θέμα σε ψηφοφορία στο Συνέδριο του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος.

Στον Καναδά η αντιπολίτευση επέκρινε τον Τριντό για την συναίνεσή του, ενώ στη Γαλλία η Λε Πεν ζήτησε από τον Μακρόν να παραιτηθεί από αυτή την πράξη προδοσίας (όλα τα είχε ο Μακρόν αυτή την ώρα…).

Αποφασίζουν ερήμην των λαών με αυτάρεσκο ψευδεπίγραφο ανθρωπισμό (ψευδεπίγραφο γιατί δημιουργούν προβλήματα στην καθημερινότητα των λαϊκών στρωμάτων, χωρίς να υπολογίζουν τις αντιρρήσεις τους). Αποδυναμώνουν τις ελεγκτικές διαδικασίες στα σύνορα, και αφήνουν ελεύθερο χώρο τον οποίο καταλαμβάνουν οι λαϊκιστικές και εθνικιστικές δυνάμεις.

Μετά τις ευρωεκλογές θα ολοφύρονται με περισπούδαστες αναλύσεις γιατί οι λαοί στρέφονται στην ακροδεξιά και ψηφίζουν εθνικιστές και αντισυστημικούς.
liberal.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κλείνει το hotspot – πρότυπο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κλείνει το hotspot – πρότυπο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ