2018-12-11 12:14:19
Φωτογραφία για Θέμης Καλαμάτας: Μετράω τους συνδικαλιστές στην πρώτη γραμμή του Αγώνα
Δημοσιεύουμε απόσπασμα από την ομιλία του Θέμη Καλαμάτα στο 29ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο στην Χαλκίδα: Η Δημοκρατία, η Δικαιοσύνη , η Αρετή, η Ελευθερία. Ολα διαχρονικά

κατακτήθηκαν και κατακτώνται  με τους Αγώνες. Τιποτε δεν χαρίστηκε ποτέ σε κανέναν.

Κι εμείς στην Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να αγωνιζόμαστε Δίκαιους Αγώνες. Ως Συνδικαλιστής Αξιωματικός ως γνωστόν διαθέτω σκέψη προς όφελος των Συναδέλφων μου  άποψη και παρεμβατική φωνή υπέρ της απόλυτης δικαιοσύνης στα ζητήματα τους. Αυτό όμως που με εμπνέει και μου δίνει δύναμη να συνεχίζω είναι ο Αγώνας.

Εύχομαι λοιπόν όσοι εκλεγούν σήμερα 11 Δεκεμβρίου να έχουν την δύναμη να αγωνίζονται μαχητικά υπέρ του συνόλου των Συναδέλφων μας στην  Ελληνική Αστυνομία. Άλλωστε η δόξα μιας θέσης που μπορούμε να καταλάβουμε με την ψήφο των Συναδέλφων μας δεν έχει και σπουδαία αξία αν δεν τιμηθεί με τον Αγώνα μας.

Εκεί μετράω τους Συνδικαλιστές. Στην πρώτη γραμμή του Αγώνα. Και μέσα στην επόμενη τριετία που θα κριθεί η ψήφος εμπιστοσύνης σε όσους εκλεγούν  σήμερα υπάρχει αρκετός Αγώνας ιδίως στην Πρώτη Γραμμή Ευθύνης.

Καλή επιτυχία σε όλους.

Θέμης Ι. Καλαμάτας 

Αντιπρόσωπος Νοτίου Αιγαίου για την ΠΟΑΞΙΑ.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ