2018-12-12 11:17:14
Φωτογραφία για Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ : Πρέπει να αποκατασταθεί η αδικία με τους συναδέλφους πρώην ειδικούς φρουρούς
Δημοσιεύουμε άρθρο του Γιώργου Καλλιακμάνη, προέδρου της Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής: Ένα παραπάνω χτύπημα κάτω από την μέση για κάποιες σειρές ειδικών φρουρών που έγιναν

αστυφύλακες, η μηδενική γι αυτούς επιστροφή αναδρομικών για την εκτέλεση της απόφασης του Σ.Τ.Ε.

   Φυσικά δεν πρέπει να λησμονούμε ότι αυτό είναι το κερασάκι στην τούρτα για την ίδια κατηγορία αστυνομικών που με το τελευταίο μισθολόγιο να τους καταδικάσουν στην απόλυτη φτωχοποίηση με την ένταξη τους στο τελευταίο κλιμάκιο.

    Για να το καταλάβουμε καλύτερα στην ουσία είναι αυτοί που μακροπρόθεσμα θα υποστούν μαζί με τους αστυφύλακες μη ανακριτικούς υπαλλήλους τις μεγαλύτερες μειώσεις μισθών.

     Μετά από κάποιες συναντήσεις στο υπουργείο οδηγήθηκα στο συμπέρασμα ότι υπάρχει γενικά ένας διχασμός απόψεων όσο αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα που θα πρέπει να αντιμετωπισθεί στην ουσία του.

     Θα πρέπει λοιπόν να ληφθεί μέριμνα έτσι ώστε και οι σειρές αυτές των πρώην ειδικών φρουρών να αποκατασταθούν έως ότου φυσικά γίνουν ουσιαστικές ενέργειες για κατάργηση του τελευταίου μισθολογίου των ταξικών αντιθέσεων για το οποίο οι ευθύνες όλων είναι τεράστιες και πρώτα της πολιτικής ηγεσίας που την δεδομένη χρονική στιγμή εκμεταλλευόμενη τις περιστάσεις το πέρασε .
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ