2018-12-13 02:03:36
Φωτογραφία για Εκτέλεσαν Αλβανό με μαφιόζικο τρόπο σε καφενείο στο κέντρο της Αθήνας
Στην περιοχή του Αγίου Παύλου.Ο ένας από τους δύο δράστες πυροβόλησε τον Αλβανό θαμώνα στο κεφάλι και αμέσως μετά διέφυγαν με μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού..

Ένα άτομο έπεσε νεκρό από πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα δίπλα απ την εκκλησία του Αγίου Παύλου (πίσω απ την πλατεία Βάθης) , στην οδό Κρήτης 43.

Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο και διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες του αιματηρού επεισοδίου, το οποίο προστέθηκε στη μεγάλη λίστα των εγκληματικών ενεργειών που έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα.

Το θύμα που είναι είναι αλβανικής καταγωγής, εκτελέστηκε με μαφιόζικο τρόπο,βρισκόταν εντός του καφε Λάμψη. Ο ένας απ τους δύο εκτελεστές πέρασε έξω απ το κατάστημα γύρω στις 22:40,σταμάτησε στρέφοντας το όπλο του προς τα μέσα, πυροβόλησε εν ψυχρώ στο κεφάλι το θύμα και αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή μαζί με τον συνεργάτη του με μοτοσυκλέτα υψηλού κυβισμού.

Στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή δύναμη της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, αλλά και από ένα Γεωργιανό θαμώνα, προκειμένου να συλλέξουν πληροφορίες που θα τους οδηγήσουν στους δράστες καθώς έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ