2018-12-19 12:52:29
Φωτογραφία για Σοκ: Ξυλοκόπησαν τον διεθνή διαιτητή Θανάση Τζήλο
Νέο κρούσμα βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θύμα σωματικής βίας έπεσε το πρωί της Τετάρτης ο διαίτης της Super League, Θανάσης Τζήλος. Ο διεθνής ρέφερι, δέχτηκε επίθεση από άγνωστο αριθμό

ατόμων γύρω στις 9:00 το πρωί όταν έβγαινε από το σπίτι του στην πόλη της Λάρισας. Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς και περιπολικό της ΕΛΑΣ.

Η αστυνομία ερευνά το συμβάν.

Ανακοίνωση για το θλιβερό περιστατικό εξέδωσε και η ΕΠΣ Λάρισας:

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, Δημήτρης Μπουχλαριώτης με δήλωσή του «εκφράζει τον αποτροπιασμό του για την άνανδρη και ανεπαίσχυντη επίθεση στο διαιτητή της Ένωσή μας κ. Τζήλο Αθανάσιο. Τέτοιου είδους πράξεις είναι καταδικαστέες και προκαλούν σοβαρούς και ανεπανόρθωτους τριγμούς στα θεμέλια της Διαιτησίας, του Ποδοσφαίρου και εν γένει της κοινωνίας μας.

Η ΕΠΣΝΛ εκφράζει την συμπαράστασή της προς την οικογένεια του κ.Αθανάσιου Τζήλου και σε ένδειξη διαμαρτυρίας αναβάλλει ΟΛΑ τα πρωταθλήματα για το προσεχές Σαββατοκύριακο απέναντι σε αυτούς που δε θέλουν το καθαρό ποδόσφαιρο και την αμερόληπτη διαιτησία,  δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι ο τραμπουκισμός και η αλητεία δεν θα περάσουν».

ant1news.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ