2018-12-20 22:00:09
Φωτογραφία για Η ΑΕΚ πρέπει να αλλάξει νοοτροπία
Όσο περνάει ο καιρός και οι προσπάθειες για μεταγραφική ενίσχυση δεν έχουν κανέναν απολύτως αποτέλεσμα στην ΑΕΚ είναι φυσικό η γκρίνια να μεγαλώνει. Η Ένωση ακόμη και μετά το «πάγωμα» 3 παικτών δείχνει να μην έχει σφυγμό και να συνεχίζει τον αγωνιστικό της κατήφορο. Είναι σαφές πως η ομάδα χρειάζεται άμεση βοήθεια. Όχι σήμερα, αλλά «χθες».

Πρέπει να γίνουν συγκεκριμένες προσθήκες που θα βοηθήσουν το συγκρότημα του Μαρίνου Ουζουνίδη να ξεμπλοκάρει. Σε καταστάσεις όπως αυτή που βρίσκεται τώρα η ΑΕΚ είναι λογικό να ανοίγουν κουβέντες για αντικαταστάσεις και αποχωρήσεις προσώπων. Μια κουβέντα που ορθώς η Ένωση έκοψε από νωρίς. Όχι γιατί όσοι βρίσκονται τώρα στα επιτελικά πόστα της ΠΑΕ τα κάνουν όλα σωστά και δεν έχουν μερίδιο ευθύνης για την διαμορφωθείσα κατάσταση. Αλλά γιατί στη φάση που είναι τώρα η Ένωση το βασικό που πρέπει να αλλάξει είναι η νοοτροπία της
. Όπως γράφει το 10.gr, ο τρόπος που λειτουργεί γύρω από την επόμενη μέρα της, το ποδοσφαιρικό τμήμα, τα μεταγραφικά, το οικονομικό ταβάνι της, τη συνεργασία των ανθρώπων που παίρνουν αποφάσεις. Η βασική αλλαγή στην ΑΕΚ πρέπει να αφορά σε αυτό το κομμάτι και εφόσον αυτό επιτευχθεί, να μπουν στο κάδρο ο Ουζουνίδης, ο Λυμπερόπουλος και δεν ξέρω εγώ ποιος άλλος. Τα λάθη του προπονητή, του τεχνικού διευθυντή, των ανθρώπων που τον πλαισιώνουν από την ΠΑΕ και φυσικά της διοίκησης είναι δεδομένα. Όμως τα παραπάνω είναι μέσα στο πρόγραμμα να συμβούν. Δεν καταστράφηκε η ΑΕΚ επειδή απέτυχε να κατακτήσει το πρωτάθλημα για δεύτερη σερί χρονιά, ούτε χρειάζεται να γκρεμιστούν εν μια νυκτί όσα κτίστηκαν με πλάνο όλα αυτά τα χρόνια. Ο τρόπος προκειμένου η ΑΕΚ  να κάνει το restar υπάρχει, αρκεί η Ένωση να δουλέψει ομαδικά με καθαρό μυαλό.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ