2019-01-04 10:58:38
Φωτογραφία για Τα βρόντηξε και παραιτήθηκε απο Αντιδήμαρχος Αλυζίας ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΟΛΙΑΣ και παράλληλα ανεξαρτητοποιήθηκε απο την παράταξη του δημάρχου Γαλούνη!
                Ακόμα μία απώλεια μετρά ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης, αφού παραιτήθηκε και ο αντιδήμαρχος Αλυζίας Παναγιώτης Γκόλιας, ενώ παράλληλα ανεξαρτητοποιήθηκε από την δημοτική παράταξη του δημάρχου "Δυνατό Ξηρόμερο - Πρώτα ο πολίτης".

            Έτσι μετά την ανεξαρτητοποίηση πριν λίγες ημέρες του π. αντιδημάρχου Κώστα Λαϊνά, έρχεται τώρα και ο Πάνος Γκόλιας που κατείχε μέχρι σήμερα τη θέση του Αντιδημάρχου Αλυζίας, και «γυρνά την πλάτη» στον δήμαρχο και την διοικούσα παράταξη.

          Όπως αναφέρει η ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ σύμφωνα με  αποκλειστικές πληροφορίες της, ο Παναγιώτης Γκόλιας υπέβαλε από 2 Ιανουαρίου 2019 την παραίτηση του στον Δήμαρχο Ξηρομέρου από αντιδήμαρχος Αλυζίας και παράλληλα προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου Κωνσταντίνο Κυριάκο, έκανε γνωστό με έγγραφο του την ανεξαρτητοποίηση του από την δημοτική παράταξη της πλειοψηφίας με επικεφαλής τον Δήμαρχο Ερωτόκριτο Γαλούνη.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ