2019-01-04 15:20:29
Φωτογραφία για Εξέλιξη- Βόμβα: Στον αέρα το ΣΚΑΪ 24 και όλα τα μεγάλα ονόματα του σταθμού;
Στον αέρα φαίνεται πως τινάζεται το 24ωρο ενημερωτικό κανάλι που ετοίμαζε εδώ και αρκετό καιρό ο Γιάννης Αλαφούζος και το οποίο θα έφερε την σφραγίδα εγκυρότητας του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο "Happy Day", αλλά και στο εκτενές ρεπορτάζ στο tinasmess.gr, παρά το γεγονός ότι το "ΣΚΑΪ 24", στο οποίο θα συμμετείχαν αρκετά γνωστά ονόματα εντός και εκτός Νέου Φαλήρου, θα έκανε πρεμιέρα τον Ιανουάριο, όλα δείχνουν ότι τελικά θα μείνει στα χαρτιά. Κι αυτό γιατί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή αποφασίστηκε το κανάλι να μην βγει στον αέρα με την εύρεση συχνότητας να παραμένει ένα από τα κύρια προβλήματα στην υλοποίηση του όλου εγχειρήματος, αν και δεν ήταν το μόνο.

Ωστόσο, το μέγα πρόβλημα που προκύπτει από την απόφαση αυτή είναι τι μέλλει γενέσθαι με τους δημοσιογράφους που προσλήφθηκαν αποκλειστικά για το κανάλι αυτό και υπέγραψαν παχυλά συμβόλαια. Μεταξύ αυτών, ο επικεφαλής του καναλιού Νίκος Στραβελάκης, ο Δημήτρης Καμπουράκης, ο οποίος μάλιστα άφησε την πρόταση του ΑΝΤ1 και την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου για να ενδώσει στην πρόταση του ΣΚΑΪ αλλά και ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο οποίος θα αναλάμβανε απογευματινή εκπομπή. Επίσης, και ο Δημήτρης Τάκης είχε συμφωνήσει με το κανάλι.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ