2019-01-04 21:20:41
Φωτογραφία για Στα αζήτητα η σορός της 29χρονης στην Κέρκυρα
Θλίψη προκαλεί η αποκάλυψη που έκανε η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση, η οποία εξέτασε το πτώμα της 29χρονης που έπεσε θύμα δολοφονίας από τον ίδιο της τον πατέρα στην

Κέρκυρα.

Όπως δήλωσε στον ραδιοσταθμό Νews 247, «η σορός είναι στα αζήτητα», καθώς κανείς από τους συγγενείς δεν την έχει αναζητήσει μέχρι σήμερα.

«Σε μία εκπομπή επίσης είδα συγγενείς της κοπέλας που τέλεσαν τρισάγιο έξω από το σπίτι, ενώ η κοπέλα μένει στα αζήτητα στο ψυγείο του νοσοκομείου μας. Μα που ζούμε; Ευτυχώς βρέθηκε άνθρωπος από γραφείο τελετών που είπε ότι θα αναλάβει τα πάντα με δικά του έξοδα, αλίμονο να είναι η κοπέλα ακόμα στο ψυγείο», είπε.

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά τις συνθήκες θανάτου της κοπέλας, αποκάλυψε πως «ήταν 7 τα χτυπήματα ξεκινώντας από το πίσω μέρος του κεφαλιού», χωρίς να αποκλείσει να υπάρχουν κι άλλα. Επίσης, ανέφερε ότι «υπάρχουν και χτυπήματα στα χέρια πράγμα που σημαίνει ότι το θύμα αμύνθηκε ενστικτωδώς».


Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά ο 52χρονος, αλβανικής καταγωγής, ομολόγησε το απόγευμα της Τετάρτης ότι σκότωσε την κόρη του και υπέδειξε το σημείο όπου είχε θάψει το πτώμα της, ενώ είχε ήδη καθαρίσει το σπίτι του για να μην υπάρχουν ενδείξεις του καβγά.

Η δολοφονία έλαβε χώρα την Πρωτοχρονιά μετά από καβγά μεταξύ πατέρα και κόρης, η αιτία του οποίου φέρεται να ήταν το γεγονός ότι η 29χρονη διατηρούσε σχέση με έναν 30χρονο Αφγανό, κάτι που δεν ενέκρινε ο πατέρας της.

Την Τετάρτη η άτυχη νεαρή δεν πήγε για δουλειά στην καφετέρια όπου εργαζόταν και ο φίλος της δήλωσε την εξαφάνισή της στην αστυνομία.

Οι αρχές από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν ξετύλιξαν το κουβάρι της υπόθεσης και οδηγήθηκαν στο σπίτι του πατέρα της.

Εκείνος, ενώ αρχικά τους ζητούσε να τον βοηθήσουν να εντοπίσει το παιδί του, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης «έσπασε» και ομολόγησε το έγκλημα, ενώ υπέδειξε το πού είχε θάψει το πτώμα.

efsyn.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ