2019-01-09 01:06:49
Φωτογραφία για Εκτός ΕΣΥ 4 «νέοι» διοικητές
Συντάκτης: Ιοκάστη Αλειφεροπούλου

Virus

Τρεις από αυτούς υπέβαλλαν παραίτηση ενώ η θητεία του τέταρτου έληξε πρόωρα. 

Εκκρεμότητες σχετικά με τα «πρόσωπα» στα οποία εμπιστεύεται το management των δημόσιων νοσοκομείων, «τακτοποίησε» η πολιτική ηγεσία λίγο πριν μας αφήσει το 2018.

Όπως μπορεί κανείς να δει ανατρέχοντας στη Διαύγεια, η Αριστοτέλους τερμάτισε πρόωρα τη θητεία του Αναπληρωτή Διοικητή του Σισμανογλείου Νοσοκομείου, Λάζαρου Σαρισαβίδη, τον οποίο και είχε τοποθετήσει η ίδια στη συγκεκριμένη θέση το 2016.

Επιλογής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ υπήρξαν τρία ακόμη στελέχη της δημόσιας διοίκησης, τα οποία απομακρύνθηκαν από το ΕΣΥ. Πρόκειται για τους: Θεόδωρο Μονοκρούσο, αναπληρωτή Διοικητή του νοσοκομείου Λήμνου, Δημήτρη Μπούτο, Διοικητή του νοσοκομείου Νίκαιας και Πέτρο Λυριντζή, Διοικητή του νοσοκομείου «Σωτηρία». Οι προαναφερόμενοι απομακρύνθηκαν, μετά από αποδοχή των παραιτήσεων που είχαν υποβάλλει.


Σε ό,τι αφορά τον κο Μονοκρούσο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα limnosFM100.gr, αιτία υπήρξε η θύελλα αντιδράσεων που προκλήθηκε από την απόφαση της Διοίκησης του νοσοκομείου Λήμνου να ανακαλέσει την πρόσληψη επικουριών, οι οποίοι είχαν παραλάβει χαρτί να παρουσιαστούν στο νοσοκομείο για να ξεκινήσουν εργασία.

Για τους άλλους δύο, οι λόγοι προς το παρόν παραμένουν αδιευκρίνιστοι.

Στο μεταξύ, η Αριστοτέλους ανακοίνωσε το διορισμό τριών νέων στελεχών της δημόσιας διοίκησης.

Ο πρώτος αφορά στον αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου-Κέντρου Υγείας Χαλκίδας-Κύμης-Καρύστου, Αναστάσιο Μίχα, ο δεύτερος στο Διοικητή του νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας, Ανδρέα Τσώλη και ο τρίτος στον αναπληρωτή Διοικητή στο νοσοκομείο Τρίπολης, Ανδρέα Πάλλη.

Ταυτόχρονα, ανανεώθηκε η θητεία του υποδιοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γεώργιου Αντύπα.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ