2019-01-11 13:10:29
Φωτογραφία για Έλενα Χριστοπούλου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την ένοπλη επίθεση που δέχθηκε!
Ήταν 30 Ιανουαρίου 2016 όταν ο Πάνος Καλλίτσης και η Έλενα Χριστοπούλου έζησαν τον εφιάλτη στο γκαράζ του σπιτιού τους στον Λυκαβηττό. Θυμίζουμε πως το πρώην ζευγάρι επέστρεφε από το κομμωτήριο και δέχτηκε δολοφονική επίθεση από τρεις ληστές με αποτέλεσμα της συμπλοκής να τραυματιστεί σοβαρά ο γνωστός κομμωτής από τρεις σφαίρες στο στήθος και στα πόδια, ενώ και η τότε σύζυγός του δέχτηκε μία σφαίρα στο χέρι.

Η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο "The 2Night Show" και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη νύχτα που άλλαξε τη ζωή της.

«Πήγα σε ψυχίατρο μετά το συμβάν με τις πιστολιές που είχα. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ αυτό. Έχει αλλάξει τη ζωή μου 100%. Εκτίμησα πιο πολύ τη ζωή. Όλους τους έχω συγχωρέσει από τη στιγμή που δεν πήραν ανθρώπινη ζωή. Έχουμε συναντηθεί με τους δράστες στα δικαστήρια. Αν ήμασταν τετ α τετ θα τους έλεγα πως λυπάμαι. Όταν τους είδα στο δικαστήριο ένιωσα λύπη. Πλην ενός. οι άλλοι δυο δεν μου είπαν συγγνώμη», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Έλενα Χριστοπούλου.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ