2019-01-12 10:20:21
Φωτογραφία για Πρεμιέρα σήμερα στο STAR για αγαπημένη εκπομπή!
Η δεύτερη σεζόν στο STAR κάνει πρεμιέρα σήμερα, με στόχο να ενημερώσει τους τηλεθεατές σχετικά με τις αστρολογικές προβλέψεις!

Η αγαπημένη σε όλους αστρολόγος θα κάνει τις ετήσιες προβλέψεις της και θα αναφέρει όλα τα θετικά διαστήματα για κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Φέτος η εκπομπή θα είναι εβδομαδιαία και έχει εμπλουτιστεί με νέες στήλες και πρόσωπα.

Έτσι εκτός από τις διεξοδικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο, η Άση Μπήλιου εγκαινιάζει τη νέα ενότητα «astrotainment», με συνεργάτιδα την αστρολόγο Άντζελα Τίκη. Σε αυτή την ενότητα η Άση Μπήλιου μαζί με την Άντζελα Τίκη,  θα προσεγγίζουν θέματα και πρόσωπα της επικαιρότητας με αστρολογική ματιά.

Οι καλεσμένοι της εκπομπής, θα είναι πρόσωπα, που θα προτείνει το τηλεοπτικό κοινό και θα …υποβάλλονται σε ερωτήσεις, που θα αφορούν στον αστρολογικό τους χάρτη, αναλύοντας τα χαρακτηριστικά τους μέσα από το «πλανητικό» τους προφίλ.


Επίσης θα υπάρχουν αφιερωματικά βίντεο στα ζώδια και τις πλανητικές όψεις, αστρολογικά πορτραίτα διάσημων και συναστρίες τους, αλλά και αναφορές στην ιστορία της αστρολογίας και τη σχέση της με την αρχαιότητα και τη μυθολογία.

Στην πρώτη εκπομπή του 2019 Η αγαπημένη αστρολογική εκπομπή «Stars System» θα είναι κοντά σας κάθε μεσημέρι Σαββάτου στις 14:00 στο Star. Στο 1ο επεισόδιο της εκπομπής, η καταξιωμένη αστρολόγος Άση Μπήλιου αναλύει διεξοδικά τις πλανητικές επιρροές, που θα δεχθούν οι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου καθ’ όλη τη διάρκεια της νέας χρονιάς. Επίσης αναφέρει ποια είναι τα ευνοϊκά διαστήματα του 2019 σε ερωτικό, οικονομικό και επαγγελματικό τομέα αναλυτικά για κάθε ζώδιο.

Τι προμηνύουν οι εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, τι σηματοδοτεί ο απρόβλεπτος και ανατρεπτικός Ουρανός, που θα μείνει στο ζώδιο του Ταύρου έως το 2025 αλλά και το τετράγωνο, που σχηματίζει ο Δίας με τον Ποσειδώνα, για κάθε ζώδιο;

Η Άση Μπήλιου και η αστρολόγος Άντζελα Τίκη αναλύουν όλες τις πλανητικές όψεις, που θα σχηματιστούν το 2019 και αποκαλύπτουν ποιους θα επηρεάσουν αλλά και τι αλλαγές θα φέρουν στην χώρα μας και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πρεμιέρα σήμερα στις 14:00 στο STAR!

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ