2019-01-12 18:16:43
Φωτογραφία για Εισαγγελική παρέμβαση για τα απειλητικά μηνύματα σε βουλευτές των ΑΝΕΛ
Την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, προκάλεσαν δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου, σύμφωνα με τα οποία οι βουλευτές των ΑΝΕΛ δέχονται απειλητικά μηνύματα προκειμένου να μην ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Η κα Δημητρίου, συγκεκριμένα, παρήγγειλε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ευάγγελο Ιωαννίδη, τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής έρευνας, ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της παρακίνησης σε τέλεση κακουργηματικών πράξεων.

Νωρίτερα, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Documento», στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας φέρεται να ζητάει από ψηφοφόρους, μέσω γραπτού μηνύματος, να απειλούν τους βουλευτές των ΑΝΕΛ, προκειμένου οι τελευταίοι να μην στηρίξουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Το επίμαχο μήνυμα φέρεται να αναφέρει τα εξής: «Στέλνουμε μήνυμα ή παίρνουμε τηλέφωνο σε αυτούς που φαίνονται πρόθυμοι να στηρίξουν την κυβέρνηση που θα προδώσει την Μακεδονία μας. Τους λέμε ότι αυτό δεν θα ξεχαστεί. Να μην τολμήσουν να προδώσουν την Μακεδονία».


Μάλιστα, στο μήνυμα αναγράφονται τα ονόματα και τα κινητά τηλέφωνα όσων βουλευτών έχουν εκφράσει πρόθεση υπερψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Την ίδια ώρα, δημοσίευμα της ιστοσελίδας «news247» φέρνει στο φως της δημοσιότητας μηνύματα που έχουν δεχθεί βουλευτές των ΑΝΕΛ, όπως ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

«Θα βρεις το κεφάλι σου σε χαντάκι», «Θα σε σκοτώσουμε», «Μην το τολμήσεις θα μαρτυρήσεις», φέρεται να είναι μερικά από τα μηνύματα που έχουν δεχτεί βουλευτές.

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ