2019-01-13 18:12:09
Φωτογραφία για Με αρκετό κόσμο η κοπή πίτας του ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ στη ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ | ΦΩΤΟ
Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ

της Τζένης Παπαδημητρίου 

         Με μεγάλη επιτυχία σήμερα Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου έκοψε Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα του Συλλόγου, στο χωριό. Η Υπεύθυνη Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαρίστησε τους καλεσμένους που τίμησαν με την παρουσία τους, ευχήθηκε εκ μέρους του Δ.Σ. στους παριστάμενους καλή χρονιά με υγεία και έκοψε την Βασιλόπιτα. 

      Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Γιάννης Χρόνης πρόεδρος Τ.Κ. Χρυσοβίτσας, ο Γιάννης Λύτρας Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων, ο Αντιδήμαρχος  Βασίλειος Τσάρκος, ο υποψήφιος δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης,  οι πρώην Αντιδήμαρχοι Ξηρομέρου Κώστας Λαϊνάς και Πάνος Γκόλιας,  ο επικεφαλής της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών Λευτέρης Μάντζαρης, απο τον  Ηρακλή Αστακού ο Κώστας Μπαμπούρης, πολλοί συγχωριανοί και φίλοι, κ.α..  


      Ο μεγάλος τυχερός που κέρδισε το φλουρί είναι ο πρώην Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου και Δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Λαϊνάς. 

     Σε όλους τούς καλεσμένους προσφερθηκαν μελομακάρονα, κουραμπιέδες, διάφορα άλλα γλυκά, αναψυκτικά και χυμοί και νερά.

     Μετά το τέλος της εκδήλωσης στους καλεσμένους προσφέρθηκαν τσίπουρα, ούζα, μπύρες με συνοδευτικό μεζέ στο παραδοσιακό καφενείο - ψησταριά του κου Χαρίση Σαμαρά και των παιδιών του.

ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΤΟΠΟΙΟ ΚΩΣΤΑ ΜΙΧΑ 

         Η ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ, ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ, ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΛΥΚΑ, ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΙΧΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑ.

        ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΕΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑ. ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΤΟ Δ. Σ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

    ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ..

............. ΚΑΙ ΦΩΤΟ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΑΝΤΖΟΥΔΗΣ
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ