2019-01-16 10:58:57
Φωτογραφία για Κόλαφος! Το πρώτο κομμάτι της βασιλόπιτας για τους αστυνομικούς που διώκονται με ΕΔΕ
Μία έκπληξη έκρυβε χθες για τους υψηλόβαθμους της ηγεσίας ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών Αθηνών. Στη διάρκεια τελετής αγιασμού των νέων γραφείων στους

Αμπελόκηπους που συνδυάστηκε με την κοπή της βασιλόπιτας, ο κ. Πάκος με παρόντες τους επιτελάρχη, αττικάρχη και διοικητή ασφάλειας, έκοψε το πρώτο κομμάτι για τους αστυνομικούς που ελέγχονται πειθαρχικά με ΕΔΕ.

Η κίνηση αυτή, που έγινε εις επήκοον όλων των εκπροσώπων των κομμάτων του συνταγματικού φάσματος, προκάλεσε αίσθηση, αλλά και προβληματισμό, καθώς ήταν μία πλάγια δήλωση με ευθείες βολές κατά της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας, οι οποίες στο όνομα οιονεί του εκδημοκρατισμού και δίχως ν' αναλαμβάνουν καμία προσωπική ευθύνη, στέλνουν στο πειθαρχικό απόσπασμα το προσωπικό, που εκτελεί εντολές.

Ο κ. Πάκος, έθιξε και το γεγονός της δημοσιοποίησης των πορισμάτων αστραπή, πριν αυτά κοινοποιηθούν στους φυσικούς αποδέκτες, στηλιτεύοντας το γεγονός ότι όλα γίνονται μεθοδικά προκειμένου να υπηρετηθεί ο αυτοσκοπός της ατομικής προβολής.

Λίγες ώρες αργότερα, πραγματοποιήθηκε το έπος της ΕΛΑΣ στα χιονισμένα βουνά του Μαρκόπουλου, όπου τραυματισμένος αστυνομικός και αρκετοί συνάδελφοι του, έμειναν αβοήθητοι κι έρμαιο των επιθέσεων των κατοίκων της περιοχής. Θα διατάξει κάποιος ΕΔΕ για αυτός το υπηρεσιακό αίσχος;

του Γιώργου Καραϊβάζ
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ