2019-01-17 09:25:27
Φωτογραφία για Στο νέο Υπουργό για τους ΕΜΘ
Του Ηλία Προύφα

Με ένα φάκελλο στη μασχάλη όπου έχει καταγεγραμμένα τα προβλήματα των Εθελοντών Μακράς Θητείας, εθεάθη χθες στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο Γραμματέας ΕΜΘ, της ΠΟΜΕΝΣ, Αριστείδης Κασιδόπουλος.

Πρώτη ημέρα του νέου Υπουργού Άμυνας Ευάγγελου Αποστολάκη, στο Υπουργικό Γραφείο και ο αεικίνητος ''γκουρού'' των ΕΜΘ, έσπευσε να ζητήσει ραντεβού μαζί του, προκειμένου να εκθέσει τα προβλήματα του κλάδου.

Ήταν χαρακτηριστική η στιγμή όπου την ώρα που ο Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, δεχόταν τον Αντιστράτηγο Φλώρο, ο Γραμματέας της ΠΟΜΕΝΣ, τον οποίο γνωρίζουν οι πάντες στο ΥΠΕΘΑ, λόγω του ακέραιου χαρακτήρα και της πλούσιας δράσης του, βρισκόταν στο ίδιο χώρο και συνομιλούσε με τους συνεργάτες του Υπουργού ζητώντας ραντεβού.

Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι τα καυτά προβλήματα των ΕΜΘ, όχι μόνο θα προωθηθούν στα ανώτερα κλιμάκια, αλλά θα υπάρχουν και οι συνεχείς παρεμβάσεις για την επίλυσή τους.

Ο κλάδος των Εθελοντών Μακράς Θητείας, έχει δύο αξιόλογα και υπερδραστήρια  στελέχη, τον Άρη Κασιδόπουλο στους εν ενεργεία και τον Πρόεδρο του ΠΣΑΕΜΘ Δημήτρη Παναγιώτου, στο χώρο των αποστράτων, οι οποίοι θα κάνουν πάρα πολλά για τον κλάδο...
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ