2019-01-17 23:26:54
Φωτογραφία για Η Apple θέλει να δώσει δωρεάν το Apple Watch σε ηλικιωμένους
Η Apple διαπραγματεύεται με τρεις εταιρείες που συμμετέχουν στο εθνικό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας της Medicare των ΗΠΑ. Αυτό αναφέρεται σήμερα σε δημοσίευμα από το CNBC, αναφέροντας πηγές εξοικειωμένες με τα σχέδια της Apple. 

Η εταιρεία θέλει η ασφάλιση για να αντισταθμίσει το κόστος των ρολογιών, αγοράζοντας για τους ηλικιωμένους που δεν έχουν τα μέσα να πληρώσουν για μια φορητή συσκευή. Οι συζητήσεις επικεντρώνονται γύρω από τη χρηματοδότηση του Apple Watch Series 3 και της σειράς 4. Οι τιμές για το φθηνότερο μοντέλο Apple Watch Series 3 38 mm ξεκινούν από 279 δολάρια.

Υποτίθεται ότι το ρολόι θα εκδοθεί σε άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών για χρήση ως ανιχνευτής υγείας. Οι νέες λειτουργίες του Apple Watch Series 4, όπως η ανίχνευση πτώσης και το ΗΚΓ, θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για τους ηλικιωμένους χρήστες.

Οι διαπραγματεύσεις μέχρι στιγμής δεν έχουν οδηγήσει σε αποτελέσματα. Οι εκπρόσωποι της Apple μόλις άρχισαν να μιλάνε με τους ασφαλιστές.

Το CNBC σημειώνει ότι η Apple μπορεί να χρειαστεί να αποδείξει στις ασφαλιστικές εταιρείες ότι τα χαρακτηριστικά παρακολούθησης της υγείας της Apple Watch είναι πραγματικά χρήσιμα, ειδικά σε σύγκριση με τους φτηνότερους ανιχνευτές γυμναστικής.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ