2019-01-18 12:52:39
Φωτογραφία για Αμφιλοχία: Χειροπέδες σε 49χρονο για κοκαΐνη και κάνναβη
Η Δίωξη Ναρκωτικών Αγρινίου αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες πραγματοποίησε επιχείρηση στην Αμφιλοχία συλλαμβάνοντας έναν 49χρονο. Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης στο ΙΧ του 49χρονου εντόπισε μια συσκευασία συνολικού βάρους 9,3 γραμ. κοκαΐνης, 4,7 γραμ. ακατέργαστης κάνναβης και ένα μεταλλικό τρίφτη με υπολείμματα κοκαΐνης.

 

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποίησε στο σπίτι του 49χρονου η Δίωξη εντόπισε και κατέσχεσε δύο συσκευασίες με 1046 γραμ. και 1069 γραμ. ακατέργαστης κάνναβης, όπως επίσης ακόμη μία συσκευασία με 11,7 γραμ. κοκαΐνης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

 

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 49χρονου είναι για νομοθεσία περί ναρκωτικών, εμπορία και διακίνηση, ενώ την προανάκριση ανέλαβε η Ασφάλεια Αγρινίου.    

 

narkotika amfiloxia

 

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:


 

 Συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης στην Αμφιλοχία, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 47χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών.

 

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας στοιχεία και πληροφορίες, εντόπισαν τον 47χρονο να κινείται με αυτοκίνητο και σε έρευνα που του πραγματοποίησαν βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν πέντε συσκευασίες που περιείχαν 9,3 γραμμάρια κοκαΐνης και μια συσκευασία με 4,7 γραμμάρια κάνναβης.

 

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, εντόπισαν και κατέσχεσαν ακόμη δύο κιλά και 108 γραμμάρια κάνναβης, 11,7 γραμμάρια κοκαΐνης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ το αυτοκίνητό που οδηγούσε κατασχέθηκε ως μέσο διευκόλυνσης διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών.

 

Πηγή: sinidisi.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ