2019-01-19 18:12:44
Φωτογραφία για Οι αφίσες που προκάλεσαν αντιδράσεις
Αναγνώστρια του bloko.gr αναφέρεται, στο ηλεκτρονικό της μήνυμα, στο αυριανό συλλαλητήριο αλλά και στο γεγονός πως πριν λίγες ημέρες άτομα που έκαναν αφισοκόλληση σε περιοχές της Βορείου Ελλάδας οδηγήθηκαν στα κρατητήρια.

 Οι συγκεκριμένες αφίσες, σύμφωνα πάντα με την αναγνώστρια, δεν είχαν προσβλητικό ύφος, απλώς διατύπωναν ένα ερώτημα σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

 Στο ίδιο μήνυμα επισυνάπτεται και δημοσίευμα από μέσο ενημέρωσης των Γρεβενών:

Εκατοντάδες αφίσες σαν κι αυτήν έχουν μπει σε όλη την πόλη των Γρεβενών !Άλλοι τις βάζουν και άλλοι τις βγάζουν!Μάλλον κάποιοι έχουν χάσει την ουσία του θέματος ή και τον ύπνο τους! Φυσικά υπάρχουν και παρασκηνιακές εξελίξεις όπως επίσης και αλλά πολλά για τα οποία θα ενημερωθείτε εν ευθέτω χρόνο!

Ποιους και γιατί τους πείραξε μια απλή ερώτηση;

Υ. Γ.  1

Για να προλάβουμε τυχόν ανυπόστατα σχόλια και οτιδήποτε άλλο να σημειώσουμε ότι στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για μια απλή ερώτηση και τίποτα  άλλο! Καλό θα ήταν να μην βλέπετε αδικήματα και σχηματισμό δικογραφιών από το πουθενά! Βέβαια δικαίωμά σας είναι όπως και αναφαίρετο δικαίωμα του Ελληνικού λαού να εκφράζεται με τρόπο ειρηνικό όπως στην προκειμένη περίπτωση!

Υ. Γ. 2 

Για το συγκεκριμένο θέμα υπήρξαν εξελίξεις για τις οποίες θα ενημερωθείτε άμεσα από το grevenalike όπως πάντα!
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ