2019-01-20 20:14:29
Φωτογραφία για Δημήτρης Αποστόλου: «Έχουμε διακόψει σχέσεις με τον Αλέξανδρο Ρήγα! Δεν βρισκόμαστε, δεν μιλάμε»
Στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τη Φωτεινή Πετρογιάννη έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Αποστόλου, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τον Αλέξανδρο Ρήγα και τόνισε πως πλέον ούτε βρίσκονται, αλλά ούτε μιλάνε.

«Με τον Αλέξανδρο έχουμε γράψει 30-60 ώρες σερί και πολύ βασανιστικά. Η διακοπή της σχέσης μας που μάλλον είναι μόνιμη πια είχε να κάνει με αυτή την κόπωση που ζήσαμε και οι δύο. Ο ένας βλέπει τον άλλον και θυμάται τι διαολεμένη κούραση περάσαμε. Δεν βρισκόμαστε σήμερα, δεν μιλάμε, έχει και αυτός τα δικά του.

Μου λείπει σε πολλές στιγμές, δεν είναι κάλεσμα ούτε πρόσκληση για να τα ξαναβρούμε γιατί νομίζω είναι πια άλλοι οι δρόμοι. Στους “Στάβλους της Εριέτας Ζαϊμη” περάσαμε πιο ωραία απ’ όλες τις άλλες δουλειές μας. Ο Γιάννης Λάτσιος μας είπε να το κάνουμε καθημερινό, εμείς αντιδράσαμε και δυστυχώς δεν τον ακούσαμε», είπε ο Δημήτρης Αποστόλου.

Στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τη Φωτεινή Πετρογιάννη έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Αποστόλου, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τον Αλέξανδρο Ρήγα και τόνισε πως πλέον ούτε βρίσκονται, αλλά ούτε μιλάνε
. «Με τον Αλέξανδρο έχουμε γράψει 30-60 ώρες σερί και πολύ βασανιστικά. Η διακοπή της σχέσης μας που μάλλον είναι μόνιμη πια είχε να κάνει με αυτή την κόπωση που ζήσαμε και οι δύο. Ο ένας βλέπει τον άλλον και θυμάται τι διαολεμένη κούραση περάσαμε. Δεν βρισκόμαστε σήμερα, δεν μιλάμε, έχει και αυτός τα δικά του. Μου λείπει σε πολλές στιγμές, δεν είναι κάλεσμα ούτε πρόσκληση για να τα ξαναβρούμε γιατί νομίζω είναι πια άλλοι οι δρόμοι. Στους “Στάβλους της Εριέτας Ζαϊμη” περάσαμε πιο ωραία απ’ όλες τις άλλες δουλειές μας. Ο Γιάννης Λάτσιος μας είπε να το κάνουμε καθημερινό, εμείς αντιδράσαμε και δυστυχώς δεν τον ακούσαμε», είπε ο Δημήτρης Αποστόλου.

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η ΑΕΚ τσέκαρε τον Ιωαννίδη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η ΑΕΚ "τσέκαρε" τον Ιωαννίδη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ