2019-01-25 11:00:30
Φωτογραφία για Και πως να σηκώσεις κεφάλι με τέτοιες σφαλιάρες;
Η αλήθεια είναι πως χειρότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να κάνει ο Παναθηναϊκός το 2019. Τέτοια στραβά αποτελέσματα  στα τέσσερα πρώτα ματς της νέας χρονιάς δεν θα μπορούσε να τα φανταστεί και ο πλέον απαισιόδοξος οπαδός του. Ήττα στη Λαμία για το Κύπελλο, με χείριστη εμφάνιση, ισοπαλία με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ,

με τον τρόπο που ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα με ένα αστείο πέναλτι του Μαυρομάτη, νέα ήττα από την Λαμία μέσα σε δεκαπέντε μέρες, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα, αφού έχασαν οι πράσινοι ένα"τσουβάλι" γκολ και τέλος ένας απρόσμενος αποκλεισμός στο Κύπελλο από τον μόνιμο "εφιάλτη" του, την ομάδα της Φθιώτιδας, αυτή τη φορά στα πέναλτι. Ε, δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο για να τους πάρει όλους από κάτω. Δεν θα εξετάσω τους λόγους που ήρθαν όλα μαζεμένα αυτά τα τραγικά αποτελέσματα. Είναι απόλυτα φυσιολογικό για αυτά τα νέα παιδιά που έχει φέτος ο Παναθηναϊκός και σηκώνουν το βάρος του ονόματος του να πέσει η ψυχολογία τους στα "τάρταρα"
. Και πως άλλωστε να σηκώσουν κεφάλι μετά από τέτοιες σφαλιάρες. Εδώ όμως είναι το ζητούμενο. Αυτή η ομάδα που είδαμε στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και τρίβαμε όλοι τα μάτια μας είναι επιβεβλημένο να σηκώσει το ανάστημα της, να ξαναμπεί στο γήπεδο και να κάνει τους πάντες να τη χειροκροτήσουν. Γιατί μπορεί να το κάνει, απέδειξε πως διαθέτει το ανάστημα και τα κότσια να παίξει καλό ποδόσφαιρο που θα ζηλεύουν όλοι. Είναι δύσκολο αλλά τίποτα δεν χτίζεται χωρίς κόπο και προσπάθεια. Τα υλικά τα έχει ο Δώνης και είναι άριστης ποιότητας. Χρειάζεται καλή διαχείρηση και όχι σκυμμένα κεφάλια.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ