2024-03-05 09:50:01
Φωτογραφία για Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τηλεφώνησε on air στον Νίκο Μουτσινά - Δεν περίμενα να το σηκώσεις
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε καλεσμένη στην εκπομπή που παρουσιάζει τη η Ματίνα Νικολάου, στενή συνεργάτιδα και φίλη του Νίκου Μουτσινά.

Ο παορυσιαστής, με αφορμή μια αναφορά της ηθοποιού στο άλλοτε τηλεοπτικό του δίδυμο, κάλεσε τον παρουσιαστή που αυτή την περίοδο απέχει από την τηλεόραση και ακολούθησε ένας χιουμοριστικός διάλογος.

«Δεν περίμενα να μου το σηκώσεις» είπε ο παρουσιαστής του «2night Show» στον Νίκο Μουτσινά.

«Αποκλείεται, δεν το πιστεύω» απάντησε εκείνος με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να επισημαίνει «τι αποκλείεσαι αφού σου λέω είμαστε στον αέρα με τη Ματίνα απέναντί μου» και ο Νίκος Μουτσινάς του απάντησε: «Αποκλείεται που είσαι ακόμη στον αέρα» κάνοντας τους δύο πρώην συνεργάτες του να ξεσπούν σε γέλια.

Στον διάλογο που ακολούθησε, δεν σταμάτησε ν α ρίχνει ο ένας τα βέλη του προς τον άλλο, με χιουμοριστική διάθεση.

Ο διάλογός τους


Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Αν πριν πεθάνεις δεν έχεις ακούσει αυτό που θέλω να σου προτείνω, θα έχεις κάνει το μεγαλύτερο λάθος της ζωής σου. Δεν θα εκμεταλλευτώ όμως αυτή την ευκαιρία που σήκωσες το τηλέφωνο, παρόλο που έχεις να μιλήσεις καιρό στην τηλεόραση».

Νίκος Μουτσινάς: «Μήπως είναι η ευκαιρία να την ακούσω αυτή την πρόταση; Τελειώνει το καθισιό».

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Μόνο απέναντί μου να μη βρεθείς στην τηλεόραση σου εύχομαι. Κατά τ’ άλλα μας έλειψες τηλεοπτικά. Σου έχω κάτι, δεν με άκουσες, ποτέ. Θα φύγω πρώτος από τη ζωή, γιατί είμαι μεγαλύτερος, και όταν θα μου πετάς χώμα που θα έχω κλειστά τα μάτια θα λες "γιατί το καθυστέρησα τόσο καιρό;"».

Νίκος Μουτσινάς: «Πω πω έλεος ρε φίλε, σαν τη θεία μου από το χωριό! Μα είπες ότι θέλεις να μου δείξεις, όχι να μου πεις, γι’ αυτό δεν έρχομαι».

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Όταν το ακούσεις θα πεις "Πω πω, τι είναι αυτό; Γιατί το καθυστέρησα τόσο καιρό"».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ