2019-01-26 10:00:55
Φωτογραφία για Απογοητευμένος με τον εαυτό του ο Διούδης
Από τη στιγμή που το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Λαμία πήγε στη διαδικασία των πέναλτι, σίγουρα σημαντικό ρόλο στην τελική έκβαση της πρόκρισης θα έπαιζε ο παράγοντας τύχη. Κατά πόσον, δηλαδή, ο τερματοφύλακας θα την είχε σύμμαχό του. Ο Σωκράτης Διούδης, λοιπόν, έχει κάθε λόγο να αισθάνεται απογοητευμένος αφού σε καμία περίπτωση δεν είχε την τύχη με το μέρος του.

Ο λόγος είναι πως και στις τέσσερις εκτελέσεις των πέναλτι της Λαμίας επέλεξε την αντίθετη πλευρά από αυτή που σημάδεψαν οι παίκτες του Χάβου. Κάπως έτσι, η ομάδα της Φθιώτιδας σκόραρε τέσσερις φορές σε ισάριθμα χτυπήματα και σε συνδυασμό με το ότι Κάτσε και Κουρμπέλης δεν βρήκαν δίχτυα, πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Φυσικά και ουδείς μπορεί να εικάσει ποια θα ήταν η έκβαση της εκτέλεσης αν ο Διούδης επέλεγε έστω σε κάποια περίπτωση τη σωστή γωνία, όμως δεδομένα θα είχε περισσότερες πιθανότητες με το μέρος του
. Όλα αυτά, από έναν τερματοφύλακα που θεωρείται και όχι άδικα ιδιαίτερα ικανός στις αποκρούσεις των πέναλτι. Άλλωστε, στο πρωτάθλημα μετρά ήδη δύο κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη αλλά και με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ στη νίκη με 1-0 των πράσινων. Από την άλλη, αξίζει να υπενθυμίσουμε πως με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χερόνιμο Μπαράλες είχε επικρατήσει η Λαμία και στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για το Κύπελλο. Και τότε ο Αργεντίνος είχε νικήσει σε αυτή την προσωπική μονομαχία τον Σωκράτη Διούδη. Να σημειώσουμε πως αυτή η επίδοση του Σωκράτη Διούδη στη διαδικασία με αντίπαλο τη Λαμία, στενοχώρησε ιδιαίτερα τον Έλληνα τερματοφύλακα και αυτό φάνηκε και στις αντιδράσεις του μετά το ματς στα αποδυτήρια. Εκεί όπου έδειχνε να μην μπορεί να πιστέψει πως δεν κατάφερε να αποκρούσει έστω ένα πέναλτι και να βοηθήσει την ομάδα του στην προσπάθειά της να πάρει την πρόκριση.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ