2019-01-29 19:43:32
Φωτογραφία για ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Ιδού μέρος της κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος. Πολιτικό ανέκδοτο τα περί αποτελεσματικότητας και σωστής διαχείρισης!!
ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Τα πάντα στη δημοσιότητα.

Πάρτε το μέλλον του Δήμου  στα χέρια σας.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Γράφει ο: Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής

Μαθηματικός

-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ απ0  ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

 -Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση,  γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.

Αγαπητοί Αναγνώστες

-ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ.

-ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ.

-Για άλλου είδους ευθύνες (αν υπάρχουν) ΘΑ ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ.

        Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 17:30 συνεδριάζει το Δημοτικό  Συμβούλιο του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας στη Κατούνα.

    Σήμερα θα σας ενημερώσουμε για δαπάνες που πληρώθηκαν  από 01-09-2014 μέχρι σήμερα, οι οποίες έγιναν στη Δημοτική Ενότητα Μεδεώνος.


       Παράλληλα θα θέσουμε ερωτήματα, τα οποία χρειάζονται απαντήσεις. Ασφαλώς δεν μπορούμε να τις δημοσιεύσουμε όλες σε ένα άρθρο. Συνολικά οι δαπάνες για όλο το Δήμο είναι γραμμένες στο υπό έκδοση βιβλίο μου. Σύντομα το βιβλίο μου θα παρουσιαστεί και  θα κυκλοφορήσει.......    

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1: 

   Ξεκινάμε με δαπάνες που αφορούν συντήρηση αγροτικών δρόμων, καθαρισμό ρεμάτων, καθαρισμό κοιμητηρίων, καθαρισμό ακτών, μερικές τσιμεντοστρώσεις.  Για το 2014 είναι από 01-09-2014 μέχρι 31-12-2014.

ΣΥΝΟΛΟ 1=379.595€

Ερώτηση 1: Το όριο των 24.800 ευρώ για την πραγματοποίηση αδιάβλητων διαγωνισμών ξεπεράστηκε Δήμαρχε κ. Αποστολάκη και Αντιδήμαρχε Οικονομικών κ. Στούπα ναι ή όχι;

Πρόταση: Τονίζω για μία ακόμη φορά. Η πολιτική αυτή των απευθείας αναθέσεων αποτελεί κατασπατάληση του δημοτικού έργου. Η συντήρηση των αγροτικών δρόμων με τα χαλίκια απέτυχε παταγωδώς. Επιβάλλεται να προχωρήσουμε σε σταδιακή ασφαλτόστρωση τους με αδιάβλητους διαγωνισμούς.

************

ENHMEΡΩΣΗ 2:

   Συνεχίζουμε την ενημέρωση σας για δαπάνες που αφορούν τη συντήρηση του φωτισμού, της άρδευσης, της αποχέτευσης και της ύδρευσης  της Δημοτικής Ενότητας Μεδεώνος για τα έτη 2017 και 2018:

ΣΥΝΟΛΟ 2= 349.447€

      Γνωρίζω το συνολικό ποσό  που δαπανήθηκαν στο τομέα αυτό για όλο το Δήμο όλη τη Δημοτική περίοδο. Η δημοσίευση του στο βιβλίο μου θα προκαλέσει ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΤΑΓΟ. Εδώ σταματώ για σήμερα.

Ερώτηση: Το όριο των 24.800 ευρώ για την πραγματοποίηση αδιάβλητων διαγωνισμών ξεπεράστηκε Δήμαρχε κ. Αποστολάκη και Αντιδήμαρχε Οικονομικών κ. Στούπα ναι ή όχι;

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η δημιουργία Δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης, φωτισμού, αποχέτευσης, άρδευσης είναι άμεση και επιτακτική. 

*************

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 3:

    Στο Δήμο μας λειτουργούν πέντε παιδικοί σταθμοί. Στη Δημοτική Ανακτορίου τρείς (Βόνιτσα, Μοναστηράκι, Δρυμός), στη Δημοτική Ενότητα Μεδεώνος ένας (Κατούνα) και στη Δημοτική Ενότητα Παλαίρου ένας (Πάλαιρο). 

  Παρακαλώ δείτε το παρακάτω απόσπασμα από απόφαση του ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας:

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ:

               Ο αριθμός των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς  της Δημοτικής Ενότητας Ανακτορίου είναι 5-6 φορές περίπου μεγαλύτερος από τον αριθμό των παιδιών των δύο άλλων Δημοτικών Ενοτήτων. Στην αρμοδιότητα του Κέντρου Μέριμνας ανήκουν και τα ΚΑΠΗ. Η προμήθεια ειδών παντοπωλείου είναι ενιαία.

Ερώτηση 1: -Με δεδομένου τα αδιάσειστα αυτά δεδομένα πως εξηγούνται τα παραπάνω ποσά ανά Δημοτική Ενότητα; -Eδώ καταργείται η κοινή λογική και ακυρώνονται στοιχειώδεις πράξεις των Μαθηματικών.

Ερώτηση 2: -Το όριο των 24.800 ευρώ για την πραγματοποίηση αδιάβλητου διαγωνισμού ξεπεράστηκε Δήμαρχε κ. Αποστολάκη και Αντιδήμαρχε Οικονομικών κ. Στούπα ναι ή όχι ;

********************

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 4:

       Το Κέντρο Μέριμνας και ο σύλλογος "ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ" με έδρα Πατησίων 5, Αθήνα διοργάνωσαν συναυλία στη Κουκουμίτσα την Τετάρτη 09-08-2017. 

Από δημοσίευμα ενημερωτικής ιστοσελίδας έχουμε:

(το δημοσίευμα το είδα σήμερα 28-01-2019).

Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

ΒΟΝΙΤΣΑ 9/8/2017: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5.000 ΑΤΟΜΑ ΠΛΗΜΥΡΙΣΑΝ ΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΜΙΤΣΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ 

       Στη συναυλία υπήρχε εισιτήριο 10 ευρώ για κάθε άτομο. Παρακάτω σχετική φωτοτυπία. Από τη διαύγεια του Δήμου φαίνεται ότι οι Δημότες πληρώσαμε το ποσό των 2.784 ευρώ.

         Σύμφωνα με το παραπάνω εισπράχτηκε ένα τεράστιο ποσό (αν είναι αλήθεια το 5.000 άτομα που δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω, άσχετα τη γνώμη έχω).

         Το θέμα το έχω αναδείξει πολλές φορές. Απάντηση δεν πήρα.

Ερώτηση: Δήμαρχε κ. Αποστολάκη ενημερώστε τους Δημότες: 

1)-Πόσα χρήματα εισπράχτηκαν και πόσα χρήματα πλήρωσαν οι Δημότες για τη συναυλία; 

2)-Aν υπήρξε επιπλέον ποσό πέραν της αμοιβής, ποιο είναι και που πήγε;  

**************

Φίλοι Αναγνώστες

        Η κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος μέσω κυρίως των απευθείας αναθέσεων, χωρίς την ύπαρξη αναπτυξιακού έργου, δεν αμφισβητείται από κανέναν. Τα περί αποτελεσματικότητας και σωστής διαχείρισης μόνο ως πολιτικό ανέκδοτο μπορεί να τα θεωρήσει κανείς.  

Κάνω την ανοιχτή πρόσκληση και πολιτική πρόκληση: 

Δήμαρχε κ. Αποστολάκη,

διαλέξτε όποιο τοπικό τηλεοπτικό ή ραδιοφωνικό σταθμό  θέλετε, όποιο δημοσιογράφο  ή δημοσιογράφους επιθυμείτε  να κάνουμε κουβέντα εφ’ όλης της ύλης για τα θέματα του Δήμου. Με εμένα συνομιλητή δεν θα τολμήσετε να πείτε τις ανακρίβειες που λέτε τόσα χρόνια μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο με κορυφαία, ότι σε κάθε χωριό του Δήμου αντιστοιχούν 20.000 ευρώ  το χρόνο που λέτε συνέχεια. Τα στοιχεία του  σημερινού  άρθρου και όχι μόνο  φανερώνουν,  ότι παραποιείτε την πραγματικότητα. 

    -Καλώ το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη, τον Αναπληρωτή Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Στούπα, τους αρμόδιους Αντιδημάρχους και τα μέλη της Δημοτικής Αρχής να δώσουν συγκεκριμένες απαντήσεις  στα ερωτήματα μου.

Αγαπητοί Συνδημότες

Ενημερωθείτε- Σκεφτείτε- Αποφασίστε.

Μας αξίζουν πολύ και πολλά περισσότερα.

ΤΟ 2019 ο Δήμος χρειάζεται πολιτική ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ- ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ..

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ