2019-01-31 08:26:23
Φωτογραφία για Απαγωγή Λεμπιδάκη: Συνεχίζεται με αγορεύσεις των συνηγόρων
Στην… τελική ευθεία φαίνεται ότι μπαίνει η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης της απαγωγής του 54χρονου επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Μετά την πρόταση του εισαγγελέα ξεκίνησαν, χθες, οι αγορεύσεις των συνηγόρων οι οποίες γίνονται με… δόσεις εξαιτίας της πληθώρας των κατηγορουμένων.

Χθες, μόνο πέντε συνήγοροι υπεράσπισης αγόρευσαν στο δικαστήριο και σήμερα αναμένεται η συνέχεια.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cretapost, οι πέντε δικηγόροι αναφέρθηκαν σ’ ελλιπή στοιχεία για τους πελάτες τους, κάποιοι εξ αυτών επιχείρησαν να αποδείξουν στο δικαστήριο ότι δεν υπήρξε η συμμετοχή τους στην απαγωγή, ενώ κάποιοι άλλοι αναφέρθηκαν στους φόβους τους οποίους αντιμετωπίζουν οι πελάτες τους.

Ωστόσο, η χθεσινή ημέρα χαρακτηρίστηκε από τον εκνευρισμό που είχε η έδρα καθώς αρκετοί ήταν οι συνήγοροι που δεν βρέθηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου καθώς οι περισσότεροι θέλουν να αγορεύσουν κατά την τελευταία ημέρα.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως η φάση των αγορεύσεων εικάζεται πως θα διαρκέσει όλη την εβδομάδα με αποτέλεσμα να μετατίθεται η απόφαση του δικαστηρίου τόσο για την ενοχή ή μη των κατηγορουμένων όσο και για τις ποινές εφόσον κριθούν ένοχοι για την επόμενη βδομάδα.

πηγή: cretapost.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ