2023-11-15 18:09:33
Φωτογραφία για Η νέα καμπάνια των ειδήσεων του Alpha συνεχίζεται με 3 ακόμη trailers



Η νέα καμπάνια εστιάζει στους δημοσιογράφους και την μακρόχρονη πορεία τους στον Alpha και στο ρεπορτάζ.



Σε μία γραμμική διαδρομή βλέπουμε τα σημαντικά θέματα που κλήθηκε να καλύψει κάθε δημοσιογράφος στην πορεία του.



Οι δημοσιογράφοι είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από την είδηση, που έχουν ωριμάσει στο ρεπορτάζ αντιμετωπίζοντας δύσκολες καταστάσεις, μεταφέροντας την είδηση με εγκυρότητα, υπευθυνότητα και αξιοπιστία, ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο στην αναζήτηση της αλήθειας.  



Είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται πάντα στον τόπο που γεννιέται η είδηση καλύπτοντας τις εξελίξεις, που πρώτοι ενημερώνουν για τα σπουδαιότερα γεγονότα, που στέκονται δίπλα στον πολίτη και σε ό,τι τον απασχολεί έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του μέσα από την καθημερινή αλληλεπίδρασή τους.



Είναι οι αυτήκοοι και αυτόπτες φορείς, το δυναμικό κομμάτι της είδησης που όταν συμβαίνει, οι ρεπόρτερ του Alpha βρίσκονται εκεί. Είναι η ομάδα που περιβάλλει και συμπληρώνει για συναπτά έτη τα Δελτία Ειδήσεων του Alpha.



 



Ο Αντώνης Σρόιτερ και ο Νίκος Μάνεσης στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων μαζί με την ομάδα των πιο έμπειρων δημοσιογράφων προσφέρουν την πιο έγκυρη, αξιόπιστη και αντικειμενική ενημέρωση πάντα με σεβασμό στον πολίτη. 



 



 



Δείτε τα νέα trailers



 



Ρένα Κουβελιώτη - «Με τα χρόνια είναι η έρευνα που σου δίνει τα εφόδια της εμπειρίας για να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων στη μάχη για την αλήθεια»: 





 



Κατερίνα Αθανασιάδη - «Ο ρεπόρτερ πρέπει να αποδώσει αξιόπιστα την ιστορία που αναλαμβάνει. Γι' αυτό τον λόγο σημαντική είναι και η δική του επαγγελματική ιστορία του, η διαδρομή του»: 





 



Αλέξης Κουβέλης - «Τo μεγαλύτερο στοίχημα για τον ρεπόρτερ είναι να κερδίσει την εμπιστοσύνη του πολίτη, κι αυτό θέλει χρόνο, χρόνια»:







Alpha News. Ειδήσεις όπως είναι.



Πηγή: tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ